La multi ani, Roxana Nemes!
    -
 

La multi ani, Roxana Nemes!

Data nasterii: 16 Aprilie 1989
Roxana Nemes s-a nascut pe 16 aprilie 1989, in judetul Mures. Ea si-a inceput studiile la Scoala Generala Nr. 20 din Targu-Mures, unde s-a remarcat fiind "sefa clasei". A continuat cu Colegiul National Economic "Transilvania"-Targu-Mures la profilul: Turism si Colegiul National "Alexandru Papiu Ilarian" Targu-Mures la profilul Istorie-Stiinte Sociale, urmand apoi Facultatea de Jurnalism din Bucuresti, in cadrul Universitatii "Hyperion".
Frumoasa blonda a facut sapte ani balet, a urmat cursurile scolii de modelling “Costin Marculescu”, a fost membru al unei trupe dance din Targu Mures “Intens”, alaturi de colegele ei canta dance, pop si house la tot felul de evenimente atat in orasul natal cat si la alte orase din zona.
Cantareata a lucrat si alaturi de parintii ei in cadrul unei companii de multilevel marketing, in cadrul careia a participat la un concurs de miss (Miss Romania Forever Living Products), unde a iesit Miss Popularitate.
Roxana este cunoscuta publicului din tara prin participarea la concursul “Next Diva”, fiind o adevarata show-woman. La 21 de ani miza ei in acest concurs nu a fost sa devina Next Diva ci sa acumuleze experienta si sa se arate publicului asa cum e. Si de obtinut a obtinut din plin ceea ce isi dorea.
La inceputul lui 2011 Roxana si-a lansat primul single oficial din cariera ei: "Romanian Wood", single realizat in colaborare cu rapper-ul Shakadum. Show-ul Roxanei dureaza 30 de minute si este alcatuit integral din piese proprii, toate in stilul clubbing, ea fiind insotita pe scena de doua dansatoare exotice si de un DJ.
In plus, Roxana Nemes s-a facut remarcata inca de cand a pozat la “Fata de la pagina 3” din Click!, vrand sa intre in lumea show-bizz-ului din Bucuresti. Dupa o perioada de timp, a reaparut ca iubita a lui Radu Groza (impresarul sau), relatia lor fiind foarte mediatizata.
Ea si-a castigat banii lucrand ca hostess, PR la Bamboo, dar si colaborand cu numeroase agentii de modelling din Bucuresti.
In 2007, Roxana a aparut in videoclipul piesei “Lucruri simple” al trupei Activ, pentru ca in 2008 sa pozeze in revista FHM.
de Redactia - 3261 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi