La multi ani, Geri Halliwell!
    -
 

La multi ani, Geri Halliwell!

Data nasterii: 06 August 1972
Geraldine Estelle "Geri" Halliwell s-a nascut pe 6 august 1972 in Londra. Cantareata, compozitoare, autoare de carti pentru copii si actrita, Halliwell devine in 1993 membra a grupului muzical Spice Girls, alaturi de care lanseaza doua albume muzicale, “Spice” si “SpiceWorld”, care ajung numarul 1 in topurile din Marea Britanie si Statele Unite. Pana sa devina membra a grupului Spice Girls, Gery a aparut in cadrul mai multor emisiuni printre care si un show televizat din Turcia, castigand bani si ca dansatoarea intr-un club de noapte din Majorca.
In anul 1998, cantareata paraseste Spice Girls pentru a-si continua cariera muzicala pe cont propriu. Un an mai tarziu ea isi lanseaza primul material discografic intitulat "Schizophonic" care ajunge numarul 1 in topurile din Marea Britanie. Dupa doi ani, Gery lanseaza ce-l de-al doilea album discografic intitulat "If You Wanna Go Faster", iar in 2005 lanseaza pe piata muzicala ce-l de-al treilea material discografic intitulat "Passion", care nu s-a bucurat de succesul celor doua albume anterioare. Tot in acelasi an Gery decide sa plece in Los Angeles pentru a lucra la alte proiecte.
De asemenea, Halliwell a aparut in ipostaza de jurat in emisiunea All American Girl, in serialul de succes “Sex and the City”, dar si in filmele “Fat Slags” (2004) si “Crank: High Voltage”, lansand in 2004 si 2005 single-urile “Ride It”, respectiv “Desire”. In iunie 2007, fosta componenta a trupei Spice Girls a anuntat ca revine in formatie pentru un turneu numit “Return of the Spice Girls".
Cu trei luni inainte de acest anunt, cantareata a semnat un contract cu “Macmillan Children's Books” pentru publicarea a sase volume de povestiri care o aveau in centru pe Ugenia, un personaj asemanator artistei.
In 2012, Halliwell s-a reunit cu fetele din trupa Spice Girls pentru a promova noul musica “Viva Forever”.
Pe 14 mai 2006, Halliwell a nascut-o pe Bluebell Madonna Halliwell. Desi s-a spus ca Sacha Gervasi ar fi tatal copilului, cantareata a negat aceste zvonuri.
In 1999, Halliwell a devenit reprezentanta “United Nations Population Fund” (UNFPA). In acelasi an, ea a vizitat Zambia pentru a promova importanta opririi raspandirii HIV/AIDS.

de Redactia - 2287 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi