La multi ani, Alina Chivulescu!
    -
 

La multi ani, Alina Chivulescu!

Data nasterii: 21 Iulie 1974
Actrita Alina Chivulescu s-a nascut pe 21 iulie 1974, la Constanta. In 1996, la numai 22 de ani, Alina debuteaza in cinematografie, fiind distribuita in pelicula regizata de Lucien S. Diamonde “Forbidden Zone: Alien Abduction Secrets”.
Acest "trecut" o va bantui ani buni, sotul ei, omul de afaceri Mihai Cuptor, divortand de interpreta la aflarea vestii ca aceasta a avut un rol intr-un film interzis celor sub 16 ani si incercand sa-i ia copilul nascut pe 27 noiembrie 1999.
In 2009, Chivulescu participa la castingul pentru filmul “Ho Ho Ho”, unde interpreteaza rolul unei mamici singure, Carmen, care-si pierde copilul in mall si joaca alaturi de Bogdan Iancu. A mai jucat si in “Eu sunt Adam”, “Omul zilei”, “Sub clar de luna”, “La Bloc” sau “Orient Expres”.
De asemenea, Alina este buna prietena cu Razvan Fodor (sunt la a doua colaborare, "Ingerasii" si "Aniela"), dar si Adrian Stefan, fiind de parere ca toti trei fac un trio imbatabil.
Actrita sarbatorita astazi isi adora copilul caruia ii face toate poftele - de la jucarii, nave "Star Trek", chitara, pana la vacante in parcul de distractii Disneyland, de la carusel pana la vizitarea Muzeului Stiintei, Castelul Evului Mediu si Muzeul Magiei din Paris.

de Redactia - 3492 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi