La multi ani, Selena!
    -
 

La multi ani, Selena!

Data nasterii: 12 Mai 1986
Selena (pe numele sau real Selena Vasilache) s-a nascut pe 12 mai 1986, la Targoviste. Actrita si cantareata de muzica pop, Selena a terminat Liceul „Dinu Lipatti” din Bucuresti, sectia Arta actorului. Totusi, ea isi incepe studiile muzicale la varsta de 11 ani, urmand cursuri de specialitate la Casa Armatei din Constanta.

Debutul muzical si l-a facut in prima componenta a trupei Angels alaturi de Monica Ene si Raluca Ciocarlan, urmand apoi afirmarea in trupa de muzica pop Candy cu care, intre 2000-2001, va participa la Festivalul de la Mamaia, iar in anul 2002, la Eurovision.

In 2003, Selena inregistreaza in Germania primul sau album solo, „Perfect“, ce va fi promovat prin clipul la piesa „Nu ma uita undeva“ (filmata la Frankfurt).

Patru ani mai tarziu este co-prezentatoare la emisiunea „O scrisoare pentru tine“ difuzata de postul Acasa Tv. Absolventa a Universitatii Nationale de Teatru si Film "I.L. Caragiale", sectia Actorie, ea a jucat in trei telenovele: „Iubire ca in filme”, „Inima de tigan” si „Regina”. De asemenea, ea a facut parte un timp si din echipa emisiunii-concurs "InTrecerea anilor", difuzata pe TVR1 si prezentata de Mircea Radu.

In prezent, la mai bine de zece ani dupa succesul obtinut cu trupa Candy, Elena Vasilache isi continua proiectele personale, cariera muzicala fiind in continuare pe primul loc.

Premii:
Premiile Bravo pentru cea mai buna formatie feminina – Candy (2000)
Premiile Industriei Muzicale Romanesti categoria Dance (2002)

 

de Redactia - 3984 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi