La multi ani, Ramona-Florina Hanganu!
    -
 

La multi ani, Ramona-Florina Hanganu!

Data nasterii: 06 Iunie 1991
Ramona-Florina Hanganu s-a nascut in Onesti pe 6 iunie 1991. La doar patru ani a inceput sa cante si a participat la concursul Tip Top Minitop. S-a pregatit la Casa de Cultura din orasul natal si a participat si la un festival muzical pentru copii la sase ani. Titus Andrei a numit duetul pe care Ramona il forma cu Antonia Margasiu (onesteanca si ea, mai mare cu un an), Ram-Tam-Tam. Au fost primele castigatoare ale premiului de la festivalul Ti Amo. Tot impreuna cu Antonia a realizat un album numit Duo Ram-tam-tam, inregistrat la Casa de discuri din Onesti, in colaborare cu renumita casa de discuri EMI, din Marea Britanie. Albumul cuprinde parodii dupa piese cantate de formatii celebre precum Boney M sau Rosu si Negru.

Ramona s-a mutat in Capitala impreuna cu familia si a urmat cursurile Liceului de muzica „Dinu Lipatti”. In clasa a X-a se hotarase deja ca vrea sa fie actrita, asa ca in urma cu trei ani a dat la UNATC, sectia Actorie. Cand au mai crescut, cele doua cantarete au schimbat denumirea formatiei in Funny. In anul 2005 au sustinut un concert la Sala Palatului, alaturi de trupa Boney M. Au cantat la Teatrul National, intr-un spectacol alaturi de Felicia Filip, Paula Seling, Narcisa Suciu si orchestra filarmonica din Brasov.

Trei ani mai tarziu, Ramona a cantat pe scena festivalului Cerbul de Aur, in duet cu reprezentantul Turciei si in 2009 a participat la selectia nationala pentru Eurovision.

De asemenea, a luat parte la emisiuni moderate de Teo la ProTV, apoi a fost selectata sa faca parte din echipa Divertis, la emisiunea Serviciul Roman de Comedie de la ProTV. In cadrul acestei emisiuni a cantat melodia KK-Maka, o parodie a piesei “Waka waka”, imnul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud cantat de Shakira. Din anul 2010 este protagonista serialelor State si Flacara – vacanta la Nisa si Mostenirea, cu rolul Carlei, nepoata lui Fabrizio - interpretat de Cristi Iacob. In Mostenirea canta si genericul de final, melodia „Pentru Tine”.

de Redactia - 4323 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi