La multi ani, Iuliana Luciu!
    -
 

La multi ani, Iuliana Luciu!

Data nasterii: 17 Aprilie 1987
Iuliana Luciu s-a nascut pe 17 aprilie 1987, in Bucuresti. A urmat cursurile Facultatii de Manegement Agro-turistic, Universitatea "Bioterra". Ulterior, sora Nicoletei Luciu s-a lansat in showbiz la varsta de 15 ani, ca solista in trupa KySS.

Dupa castigarea titlului de Miss Romania in anul 1999 apare, Iuliana a aparut de-a lungul timpului in mai multe ipostaze: imaginea mai multor branduri celebre, in reclame foto, dar si ca actrita in telenovela "Lacrimi de iubire".

La un moment dat, a fost si solista in formatia Laguna, avand la activ participari la miss Model Of The World (Turcia), Top Model 1997, in calitate de manechin.

In 2012 a debutat in televiziune, in postura de asistenta tv la emisiunea „Acces Direct”. Iuliana s-a inscris si cursurile de la Intact Media Academy pentru a-si completa cunostintele in domeniul televiziunii.

In 2013, ea a dat de inteles ca s-ar fi razgandit in ceea ce priveste cariera in televiziune, acceptand sa fie fotomodel... "Gabriel Hennessey a venit cu o propunere interesentanta si am acceptat", declara aceasta in urma cu doua luni.

de Redactia - 4392 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi