La multi ani, Delia Matache!
    -
 

La multi ani, Delia Matache!

Data nasterii: 07 Februarie 1982
Delia Matache s-a nascut pe 7 februarie 1982, in Bucuresti. A facut liceul de muzica Dinu Lipatti, alegand sa studieze pianul si flautul. Talentul si pasiunea pentru note muzicale si acorduri le-a mostenit de la mama sa, cantareata de muzica populara Gina Matache - in 2007 au cantat impreuna, urmand sa colaboreze si pentru alte piese.

Debutul artistic l-a facut in cadrul trupei N&D alaturi de Nick, iar impreuna au lansat doua albume foarte populare pentru acea vreme, "Nu vreau sa te pierd" si "Nu e vina mea". Dupa despartirea de N&D, in 2003, cariera solo a artistei a cunoscut o crestere continua iar in 2007 are loc lansarea albumului "Listen Up". In lista melodiilor de pe album se gasesc si piesele "Sufletul meu" dar si "Secretul Mariei", piesa in colaborare cu Smiley.

Spre sfarsitul anului 2012, Delia a fost jurata in cadrul show-ului „X Factor”, sezonul al doilea.
In plan personal, in septembrie 2012, Delia s-a casatorit cu Razvan Munteanu, proprietarul unui local din Centrul Vechi al capitalei, care a avut o idila, in trecut, cu Monica Columbeanu. Cei doi (Delia si Razvan) sunt impreuna de trei ani. Inainte de relatia cu Razvan Munteanu, Delia Matache a trait cu omul de afaceri Florin Moldoveanu, de care s-a despartit in 2010 din pricina infidelitatii acestuia, punand astfel capat unei relatii de cinci ani.

de Redactia - 5031 afisari
 
         
 
2.0 - 2 voturi