La multi ani, Crina Matei!
    -
 

La multi ani, Crina Matei!

Data nasterii: 16 Decembrie 1971
Crina Matei s-a nascut pe 16 decembrie 1971, la Bucuresti. Profesoara, actrita, femeie de afaceri, si cantareata, Crina a intrat la facultate dupa patru incercari, iar debutul in teatru i-a adus o nominalizare la Gala Premiilor UNITER. A deschis o scoala de arta pentru copii, pe care insa a abandonat-o pentru o cariera in televiziune.

A prezentat emisiunea “Cei mai frumosi ani” de la Antena 1, proiect care a inspirat-o sa scoata un album ce cuprinde melodiile fredonate in emisiune, iar “Din cei mai frumosi ani” este un concept original semnat Crina Matei si Marius Mihalache, proiect ce a fost lansat pe piata in 2006. De asemenea, a sustinut cateva spectacole in Germania, unde a cantat alaturi de Marius Mihalache.
A filamt un clip la piesa “Pe ulita a rmeneasca”, piesa pe care a cantat-o in duet cu Nelu Ploiesteanu. Desi a avut succes in muzica, Crina nu a renuntat la ambitiile sale actoricesti... A jucat in filmul “Domnul de la Curte” in regia lui Ion Carmazan, unde l-a avut ca partener pe Cristian Iacob.

In plus, a urcat si pe scena Operei din Constanta in piesa “My fair Lady” regizata de Beatrice Rancea, unde Crina a avut rolul principal, cel al Elizei Doolittle.

Crina Matei se numara printre femeile frumoase din Romania care a pozat in revista pentru barbati Playboy.

de Redactia - 5448 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi