La multi ani, Ciprian Tatarusanu!
    -
 

La multi ani, Ciprian Tatarusanu!

Data nasterii: 09 Februarie 1986
Anton Ciprian Tatarusanu s-a nascut pe 9 februarie 1986 in Bucuresti. Legitimat la clubul Steaua Bucuresti, Tatarusanu a facut parte din Echipa nationala de tineret a Romaniei. Prima sa evolutie in Liga I a fost pe 5 august 2007, in meciul Rapid Bucuresti - Gloria Bistrita 2-2, apoi a ajuns la Steaua in schimbul sumei de 1.500.000 de euro.

Tatarusanu a debutat in Europa League in iulie 2009 in victoria Stelei cu 2-0 in fata echipei Újpest FC. Pe 2 august 2009 a jucat primul meci in Liga I in tricoul Stelei impotriva clubului Ceahlaul Piatra Neamt, castigat cu scorul de 2–0.

In august 2010, Tatarusanu a aparat doua penalty-uri the Play-offul Europa League, cele executate de Boris Smiljanić si Endogan Adili.

Debutul sau la echipa nationala a Romaniei a avut loc pe 17 noiembrie 2010, intr-un meci amical impotriva Italiei. Tatarusanu a fost foarte aproape de a se transfera in urma cu doua sezoane la Napoli, insa din cauza sumei cerute de Gigi Becali, italienii au refuzat sa mai negocieze.

In plan personal, Ciprian Tatarusanu are o relatie cu Antoaneta Nastase. Originara din Oltenita, Antoaneta Nastase este de trei ani intr-o relatie cu portarul stelist - cei doi s-au si logodit deja, pe o plaja din Santorini.

de Redactia - 5115 afisari
 
         
 
4.3 - 3 voturi