Astazi este ziua lui Horia Brenciu. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua lui Horia Brenciu. La multi ani!

Data nasterii: 27 August 1972
Horia Brenciu s-a nascut la 27 august 1972, la Brasov. A absolvit Colegiul National „Andrei Saguna”, Academia de Teatru si Film din Bucuresti si Scoala Populara de Arta din orasul sau. Si-a facut debutul in muzica la numai 18 ani, in trupa Apropo. La acea vreme canta la pian si abia mai tarziu s-a remarcat vocal. In 1993 a inceput colaborarea cu TVR, unde a prezentat de la debut celebrul joc televizat de cultura generala Robingo. Prima aparitie televizata a lui Brenciu a avut loc in vara lui 1993, in productia TVR Concurs de seductie realizata pe litoral, la Costinesti.

Concurand cu alti doi tineri, Brenciu a castigat intaietarea pentru favorurile Marinei Scupra. In acelasi timp, trei tinere se luptau sa-l cucereasca pe Tino Furtuna de la „Holograf”. In anul 2000 s-a mutat la Antena 1, unde a prezentat emisiuni pana in 2003. A urmat apoi o colaborare de un an cu postul de televiziune National TV. A fost cooptat si in mai multe proiecte de dublaj animat romanesc: Seria Povesti cu Mac-Mac (1998), Ratatouille (2008), a cantat melodia de inceput a serialului Aladdin. A jucat, de asemenea, si in serialul „Om bogat, om sarac”.

In acest moment, incanta fanii cu muzica sa, alaturi de HB Orchestra. Spectacolele lui sunt totale, avand toate ingredientele unei seri pe deplin reusite. Si asta pentru ca multe dintre ele sunt interactive. Asadar, fiecare show marca Horia Brenciu este compus din 15% dans, 35% cantec, 30% priviri, 20% atingeri si inca 50% dragoste! "V-ati dat seama ca nu e un show normal, pentru ca partile totalizeaza 150%! Asa lucram noi - ne daruim TOTAL!", spunea Horia Brenciu. La finalul unei seri cu Horia Brenciu si HB Orchestra multi isi vor intari parerea ca interpretul este un pic mai... nebunatic decat prevede legea. Castigul este ca fiecare spectator va pleca de la show cu o amintire...

In plan personal, Horia Brenciu are o relatie cu Alice Dumitrescu, producatorul show-ului „Serviciul Roman de Comedie“ de la Pro TV. Din  noiembrie 2012, Brenciu a devenit tatal unei fetite, pe nume Mina.

de Redactia - 1894 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi