Astazi este ziua lui Connect-R. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua lui Connect-R. La multi ani!

Data nasterii: 09 Iunie 1982
Connect-R (Stefan Mihalache) s-a nascut pe 9 iunie 1982, in Craiova. Cantaret si actor de hip hop, dance si pop, artistul si-a inceput cariera la varsta de opt ani in calitate de dansator. Deja de la 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R, acesta intrand pentru prima oara intr-un studio in 1997 cu ocazia inregistrarii primei sale piese, „Observ”.

In 1999, Mihalache a lansat o noua piesa numita „Operatie Pe Suflet Deschis”, care a urcat pana pe locul 2 in top 50 la Radio Contact. Un an mai tarziu, Connect-R a colaborat strans cu fondatorii Veritasaga - Jivago, Preaetor si Dribbler, dar a ales calea muzicii comerciale in detrimentul hip-hop-ului underground.

Prima colaborare cu un nume mare din show-bizul romanesc a avut-o cu trupa R.A.C.L.A pentru melodia „Fara Nume”. In 2006 a facut un pas inainte in cariera sa muzicala stabilind un record impresionant: in acel an el a fost primul rapper care a evoluat pe scena Eurovisionului. Impreuna cu Arsenie Toderas, el a reprezentat atunci Republica Moldova in marea finala cu piesa „Loca”.

Seria de recorduri nu s-a oprit insa aici, el fiind singurul artist care a avut sase piese simultan in playlistul Radio 21.
In 2007, Connect-R a lansat albumul “Daca Dragostea Dispare”, iar in octombrie 2008 scoate pe piata videoclipul celui de-al doilea single extras de pe album: „Nu-ti Pierde Dragostea”. De asemenea, si anul 2009 a fost unul extrem de bun pentru Stefan Mihalache, acesta lansand piesele „Burning Love” si „Murderer”.

Connect-R a participat si la Selectia Nationala pentru Eurovision 2010, impreuna cu Anda Adam, cu piesa „Surrender” si tot in acest an a infiintat casa de productie Rappin’ On Production, facand echipa cu Chris Mayer si Nick Kamarera.

In 2011 a ajuns In Top 100 2011 la Radio, cu „Americandrim” de Puya feat. Connect-R.
In 2012 creeaza hitul verii, numit Vara nu dorm, care s-a mentinut pe primele locuri timp de 22 de saptamani. Tot in acest an creeaza si hitul numit „Love Is The Way!”. In fine in 2013 a lansat o alta piesa ce a devenit hit-„Du-te-n dragostea mea”.

de Redactia - 3206 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi