La multi ani, Costi Mocanu!
    -
 

La multi ani, Costi Mocanu!

Data nasterii: 24 Aprilie 1969
Pe 24 aprilie 1969 s-a nascut Costi Mocanu, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania, facand parte din prima echipa de jurnalisti de la ProTV.
Costi Mocanu si-a inceput cariera in televiziune in urma cu 17 ani, cand era reporter si comentator sportiv pentru Canal 31. Odata cu infiintarea Pro TV, in 1995, si intrarea televiziunii din Romania intr-o noua etapa de evolutie, Mocanu a devenit principala emblema a stirilor  sportive. In 1995, el a fost numit redactor-sef al departamentului Sport de la Pro TV, comentator sportiv si prezentator, un an mai tarziu urmand sa preia si functia de director al acestui departament.
In 2004 a fost director executiv al TV Sport, iar din 2007 a condus Sport.ro. Acesta a fost un an plin de provocari pentru Mocanu, in conditiile in care dupa ce s-a instalat la conducerea Sport.ro s-a ivit cea mai importanta oportunitate din cariera sa, aceea de a fi directorul executiv al Pro TV S.A., compania care opereaza cel mai mare post de televiziune din Romania, Pro TV. Din 2008, omul de televiziune a devenit management & sport consultant pentru statiile CME (Central European Media, proprietarul Pro TV) din Cehia si Bulgaria.
In prezent el este director al Pro TV S.A.

de Redactia - 3018 afisari
 
         
 
3.0 - 3 voturi