VIP, unul dintre cele mai longevive branduri romanesti

        

Traim o perioada de schimbari rapide si majore, in care societatile se reformeaza, iar sistemele politicie, economice sau sociale sunt reconsiderate. La fel, sunt reconsiderate valorile. Schimbarea este noua stabilitate, iar din framantari neincetate, organizate si haotice, ies la suprafata idei noi. E momentul in care se afirma explicit o noua generatie, cu reperele ei umane, culturale, morale.

Aceast proces socio-cultural ii ajuta pe cei care inteleg schimbarea, fie ca o accepta si se adapteaza, fie ca doar se folosesc de slabiciunile ei. Totusi, multi dintre ei reprezinta exemple de reusita reala, una care lasa ceva in urma, care produce nu doar profit vizibil imediat, ci si bunastare sociala. Sunt oamenii care isi pun la bataie intreaga experienta si intreaga energie pentru a imbunatati viata lor si a comunitatii in care traiesc. Sunt oameni care au sens in viata si-i dau sens vietii.

Reluind aparitia in format clasic, pe hartie, revista VIP continua sa aspire la consolidarea relatiei cu clasa de mijloc a Romaniei, pe care o consideram coloana vertebrala, inca fragila, a societatii.

Ne asumam explicit abordarea pozitiva a faptelor si persoanelor, intr-un peisaj politico-mediatic ostil reusitelor de orice fel. La fel de explict ne afirmam si pozitia de neparticipare la jocurile minore din agenda publica.

Credem in jurnalismul onest si bine documentat, iar daca prin "monden"se inteleg cliseele superficiale mai bine renuntam la aceasta emblema, chiar daca in sine nu este peiorativa. Vom scrie despre oameni importanti in continuare, in ipostaze cat mai diferite.

Vom cauta sa aducem in prim plan si oameni mai putin cunoscuti publicului larg, oameni de afaceri, ong-isti, avocati, medici, politicieni, educatori, animatori ai comunitatilor de tot felul, oameni ale caror povesti ne pot inspira si orienta in lumea nu tocmai limpede in care traim. Cautam sa intelegem toate schimbarile si fenomenele din jurul nostru cu ajutorul lor, al Persoanelor Foarte Importante.

Prin intermediul revistei, a site-ului si a evenimentelor Premiile si Superlativele VIP va invitam sa-i cunoasteti pe acesti oameni ai schimbarii.