Nicoleta Luciu va fi mamica
    POZA:
 
 

Nicoleta Luciu va fi mamica

Din data: 09 Aprilie 2008 ora : 22:24:38
Nicoleta Luciu, care o interpreteaza pe Roza in telenovela “Inima de tigan”, difuzata ACASA, de luni pina joi, de la orele 20.30, va deveni mamica si spune ca este unul dintre cele mai frumoase lucruri care i se intampla. Nicoleta este insarcinata in 4 luni si simte cu fiecare zi care trece cum i se implineste unul dintre cele mai frumoase vise.
“Eu imi doream de mult timp un copil si daca Dumnezeu a decis ca acesta a fost momentul mi-am dat seama ca asa ma pot implini ca femeie”, spune vedeta ACASA, recunoscuta pentru iubirea ei fata de copii. Ea este deja nasa a 7 micuti si in curind va cunoaste indeaproape si rolul de mamica.
Nicoleta se bucura acum de binefacerile sarcinii si potrivit analizelor si ecografiilor facute, totul decurge normal. Actrita are usoare greturi si stari de somnolenta, dar in general se simte foarte bine si filmeaza in continuare, fara probleme la telenovela “Inima de Tigan”, unde, ca o coincidenta, Roza este de asemenea insarcinata, insa in mai multe luni. Practic, prin intermediul personajului sau, vedeta ACASA experimenteaza inca de pe acum cum este sa ai burtica din ce in ce mai mare, lucru care o amuza foarte mult.
de Celina Alexandru - 9744 afisari
 
         
 
4.1 - 7 voturi