Mikey Hash, tanarul care vede viata cu optimism
    POZA:
     
 

Mikey Hash, tanarul care vede viata cu optimism

Din data: 16 Ianuarie 2014 ora : 13:09:38
Colaboreaza cu postul de televiziune Antena 1, fiind prezentatorul emisiunii iComedy. Mikey Hash, Mihai Holhos pe numele lui adevarat, s-a numarat printre premiantii serii la Gala Superlativele VIP pentru activitatea din 2013.

“E foarte placut pentru cei care au castigat la aceasta Gala sa vada ca le sunt recunoscute meritele. Este un gest foarte frumos din partea voastra, ca revista, sa faceti asta”, a spus acesta, dupa ce a coborat de pe scena.  Mikey Hash este unul dintre tinerii care au muncit ani buni pentru ca, in final, sa culeaga roadele. “De trei ani fac in fiecare zi emisiunea si este destul de complicat. Au fost zile cand am vrut sa ma las. Apar perioade si perioade, pe parcursul anilor. Dupa ce a venit si iComedy, volumul de munca s-a dublat”.

In viziunea lui, in Romania umorul trece printr-o schimbare. “Este un umor de pe online, care nu prea mai are legatura cu umorul de pe tv. Umorul de pe online poate fi considerat drept nisa, pentru ca trebuie sa stai numai pe online ca sa-l intelegi. Si este si umorul de pe tv, pentru care, ca sa-l intelegi, trebuie sa stai pe tv, sa faci parte din lumea lor, ca sa stii cine este Iulia Albu si Bianca Dragusanu, spre exemplu. Lucruri pe care eu nu le stiam cand am intrat in televiziune. Nici acum nu le stiu foarte bine”, ne-a spus umoristul.

Dintre premiantii care au urcat pe scena, Mihai a fost placut impresionat de Ionut Budisteanu. “Ionut Budisteanu face lucruri extraordinare. Romanul care a conceput un sistem prin care automobilul se poate conduce singur, a fost inclus de prestigioasa revista Time printre cei mai influenti 16 tineri din lume, in 2013, unde ocupa locul 9. Sunt lucruri de genul acesta, care se intampla in Romania si sunt lucruri pozitive. Mie asa imi place sa vad viata. Cu optimism. Evenimentele voastre scot in evidenta partea buna a tarii”.

de Edith Alexa - 4238 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi
 

Alte evenimente

Arhiva Ultima Ora