Iris canta maine la Cluj Napoca
    POZA:
 
 

Iris canta maine la Cluj Napoca

Din data: 01 Aprilie 2008 ora : 00:00:00
In aceasta perioada, indragita trupa Iris sustine o serie de concerte prin tara, urmand ca maine seara sa cante la Cluj Napoca.

In alta ordine de idei, membrii trupei Iris au inceput sa lucreze la un nou proiect muzical. Chiar daca nu este vorba de un album cu piese noi, Cristi Minculescu si compania vor lansa, in aceasta vara, DVD-ul aniversar "Iris – 30 de ani", produs care urmeaza sa apara pe piata muzicala autohtona in aceasta vara.

"Nu ne gandim sa scoatem anul acesta un nou album, ci abia anul viitor vom putea vorbi despre un nou produs discografic. In schimb, le pregatim fanilor o surpriza, lansarea DVD-ului aniversar "Iris – 30 de ani". De asemenea, este posibil ca, pana la sfarsitul anului sa scoatem pe piata, impreuna cu casa de discuri Roton, un nou single", ne-a declarat Nelu Dumitrescu, membru al trupei Iris.

Pe langa proiectele viitoare ale trupei, Iris doreste ca, tot anul viitor, sa ofere o noua surpriza fanilor. Este vorba de reeditarea mai multor albume vechi ale trupei, intr-un singur pachet.
de Andrei Dicu - 2523 afisari
 
         
 
4.3 - 3 voturi
 

Alte evenimente

Arhiva Ultima Ora