La multi ani, Sasha Mitchell!
    -
 

La multi ani, Sasha Mitchell!

Data nasterii: 27 Iulie 1967
Actorul Sasha Mitchell s-a nascut pe 27 iulie 1967 in Los Angeles, California. Cunoscut mai ales pentru rolul lui James Richard Beaumont din filmul serial “Dallas” distribuit de catre CBS in perioada 1989-1991, Mitchell a fost pentru o perioada model pentru studioul foto al lui Bruce Weber.
In 1988, Sasha a fost distribuit in “Spike of Bensonhurst“ si in “Class of 1999 II: The Substitute” (1994). Cel mai cunoscut rol al sau a fost cel din productia ABC “Step by Step”, unde l-a interpretat pe nepotul personajului actorului Patrick Duffy. De asemenea, Mitchell a mai aparut si in “JAG”, “NYPD Blue” sau “ER”.
In 1990, Sasha s-a casatorit cu Jeannette Robbins, impreuna cu care a avut patru copii. Din pacate cei doi au divortat in 1997, cel mai probabil din cauza abuzurilor domestice. In December 2010, el s-a recasatorit cu Rachel Mitchell, alias Sharmaine Rayner.

Filmografie:

1987- Death Before Dishonor
1988- Spike of Bensonhurst
1991-Kickboxer 2
1992- Kickboxer 3
1994-Kickboxer 4, Class of 1999 II: The Substitute
2000- Gangland, Luck of the Draw
2001-Slammed
2003-The Failures, Dickie Roberts: Former Child Star
1986- Pleasures
1987- Rags to Riches, Not Quite Human
1989-The Flamingo Kid, The Parent Trap IV: Hawaiian Honeymoon
1989–1991-Dallas
1991–1996, 1998-Step by Step
1998- The Love Boat: The Next Wave
2000-This Is How the World Ends
2002-JAG
2004–2005-ER
2005- NYPD Blue

de Redactia - 3415 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi