La multi ani, Samantha Fox!
    -
 

La multi ani, Samantha Fox!

Data nasterii: 15 Aprilie 1966
Karen Samantha Fox s-a nascut pe 15 aprilie 1966, in Mile End, Londra.  Crescand intr-o familie din clasa de mijloc, Samantha a avut vise din copilarie: sa devina politista sau cantareata. Totusi, faima ei a venit sub alta forma din alta directie, si poate fi atribuita sortii si privirii ei sexy. Fiind eleva de liceu, Samantha a fost descoperita de tabloidul “Sun” in timp ce studia pentru examenele ei. Dupa prima sa aparitie ca model topless in „pagina 3”, popularitatea ei a luat amploare.
Samantha Fox, a lucrat la pagina 3 a tabloidului pentru multi ani, fapt ce a a facut-o celebra, dar ea a vrut sa urmeze visul ei de a fi cantareata profesionista (ea a vrut sa cante ca Stevie Nicks), si in 1985, acest vis a devenit realitate.
In 1987 ea si-a lansat albumul de debut intitulat “Touch Me”. Cu ajutorul versurilor controversate, single-ul “Touch Me” a vandut mai mult de patru milioane de exemplare in intreaga lume, si a facut-o pe Samantha un star international.
Celebritatea ei a crescut chiar mai mult atunci cand ea a fost invitate de VJed pe MTV in SUA. Albumul ei din al doilea an de studentie a fost lansat in 1987, si in ciuda criticilor ce o numeau un model topless ce incearca sa devina o cantareata, ea demonstrand gurilor rele contrariul, prin crearea unei baze pentru fani. In scurt timp, Samantha Fox dat nastere hit-ului "Naughty Girls (Need Love Too)" si "Nothing's Gonna Stop Me Now".
Cantareata si-a continuat cariera de succes lansand cel de-al treilea album, “I Wanna Have Some Fun”, in 1988. Din nou, ea a castigat un oarecare succes cu "Next To Me" si "Love House", dar succesul si lauda nu au fost niciodata printre critici.
Restul anilor '90 au fost marcati de comunicate de album, chiar mai mult, cum ar fi “Just One Night” din 1991 si “Hurt Me”, si in anul 1992, “Greatest Hits” (cu hit-uri "Vreau doar sa fiu cu tine" si "Do Ya Do Ya - Wanna Please Me).
In 1997, interpreta si-a lansat un nou album, “21st Century Fox”, single-urile  "Wasted Energie", "Let Me Be Free" si "Santa Maria" avand un succes si mai mare. Avand experienta “de la pagina 3”, Samantha Fox a pozat nud pentru Playboy in 1996.
In anul 2002, Samantha a scos un alt album, “Watching You, Watching Me”, iar  in 2005 ea a lansat “Angel With An Attitude” si, doi ani mai tarziu, ea a relansat albumul. In fine, in 2007, Samantha Fox a avut un turneu in Australia, fiind inclusa in spectaculosul “Countdown 2”, o serie de concerte ce revigoreaza nostalgia muzicii australiene din seriile de televiziune Countdown.
de Redactia - 2636 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi