La multi ani, Raluca Arvat!
    -
 

La multi ani, Raluca Arvat!

Data nasterii: 10 August 1975
Raluca Arvat, prezentatoarea stirilor sportive de la Pro Tv s-a nascut la 10 august 1975. Drumul ei spre Pro TV a inceput in 1994, la un ziar brasovean, ca reporter. De acolo a plecat la Pro Tv Brasov, unde a fost pe rand reporter, prezentator, si in final, produator de stiri. La sediul din Bucuresti a ajuns prin intermediul corespondentelor matinale pentru “Ora 7, buna dimineata!”, pe care le realiza . De la 1 iulie 2000 a venit la departamentul Sport, din Pro TV Bucuresti si o data cu invatarea fenomenului sportiv a inceput sa il si indrageasca.

Concediu si zi de nastere in acelasi timp
Anul acesta, Raluca isi petrece ziua de nastere in Spania, unde isi petrece si concediul, si spune ca modul de petrecere va fi o supriza chiar si pentru ea. Cert este ca, la acest eveniment, ii va avea alaturi de ea pe iubitul ei, Bogdan, si cativa prieteni foarte buni.  Nu isi doreste sa primeasca nimic special, pentru ca, dupa cum spune chiar ea, “orice as primi ma bucura nespus, pentru ca vine din partea celor pe care eu ii indragesc”. Cu toate acestea, cele mai frumoase cadouri le-a primit de la mama ei. “Nu voi uita niciodata buchetul de trandafiri portocalii pe care l-am primit de la mama cand am implinit 14 ani. Nu se gaseau trandafiri la fiecare pas pe atunci si mi s-au parut cele mai frumoase flori din lume”.
Frumoasa stirista, in varsta de 33 de ani, isi aminteste ca la varsta de 10 ani, a primit cadou de la parinti, in loc de tort, un pepene de 10 kg, cu 10 lumanari infipte in el. Aceea a fost o adevarata supriza pentru ea. Tot legat de ziua ei, Raluca isi aminteste ca anul trecut a fost nevoita sa petreaca de ziua ei patru zile la rand, asta datorita faptului ca nu a reusit sa isi stranga toti prietenii in acelasi timp.
de Stefania Cojanu - 13716 afisari
 
         
 
4.0 - 7 voturi