La multi ani, Rachel Weisz!
    -
 

La multi ani, Rachel Weisz!

Data nasterii: 07 Martie 1970
Nascuta pe 7 martie 1970, in Londra (Anglia), Rachel Weisz a urmat cursurile prestigioasei scoli de fete „St. Paul” din Londra. Ambitioasa Rachel si-a inceput cariera de actrita inca de pe vremea cand studia la Universitatea din Cambridge, renuntand la pasiunea sa mai veche pentru modeling. Cat timp a stat la Cambridge, Weisz si-a fondat o companie de teatru numita „Talking Tongues”, castigand premiul oferit de prestigioasa publicatie „The Guardian” in cadrul festivalului din Edinburgh pentru o piesa scrisa si jucata de ea. Interpretarea de exceptie din filmul „Design for Living” a fost apreciata de criticii londonezi, aceasta fiind vazuta drept cea mai promitatoare debutanta.
De-a lungul carierei sale, Rachel Weisz a jucat in filme precum: „The Mummy” (1999), „Enemy at the Gates” (2001),  „Stealing Beauty” (1996), „The Shape of Things” (2003), „About a boy” (2002), „Eragon” (2006), „Constantin” (2005) si „The Constant Gardener”, pentru care a castigat Premiul Oscar, Globul de Aur si Screen Actor's Guild Award pentru cea mai buna actrita.
In 2011, Rachel s-a casatorit cu actorul Daniel Craig din pelicula de succes „James Bond”, ceremonia avand loc in New York, intr-un cadru privat. Si tot in 2011, Weisz s-a aflat in topul celor mai frumosi oameni din lume, dupa cum avea sa titreze publicatia „People”.
de Redactia - 1705 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi