La multi ani, Paul Ipate!
    -
 

La multi ani, Paul Ipate!

Data nasterii: 17 Martie 1985
Paul Ipate s-a nascut pe 17 martie 1985, in Bucuresti. A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale Bucuresti, sectia Actorie. A fost prezent pe scenele teatrelor de la 8 ani. Pana in liceu pana sa se opreasca in fata usii de la Palatul Copiilor, pe care scria „Teatru de papusi“, Paul Ipate a vrut sa fie, pe rand, tenisman, dansator si pictor.

La un moment dat a vrut sa urmeze modelul tatalui sau, care a fost militar. S-a gandit mai bine si a ales pana la urma… actoria. Asa ca, din timpul studentiei, Paul a inceput sa joace in cateva piese de teatru, precum „A fost odata in Brooklyn”, „Chirita ot Barzoieni” si „Ferdinand al VIII-lea”, pe scena unui important teatru bucurestean, Teatrul de Comedie. Hartia va fi albastra a reprezentat debutul lui Paul in lungmetraj (2006).


Ipate, alias „Paul Maximus“, a devenit cunoscut mai ales datorita rolurilor jucate in reclamele de la televizor, la servicii de telefonie mobila ale unei mari companii din Romania.

Anul acesta (2014), Paul interpreteaza rolul unui tanar in comedia „O saptamana nebuna”, unde are onoarea sa joace alaturi de Horatiu Malaele, Tora Vasilescu, Mihai Constantin, Ileana Stana Ionescu, Anca Sigartau.

Filmografie:
Claudiu si crapii (2013)

Quod Erat Demonstrandum (2013) - Iulica
Ramai cu mine (2013)
Visul lui Adalbert (2011) - Frusinoiu
Fumatul poate sa ucida (2010)
Piticul tricolor si ciuperca fermentata (2010)
Portretul luptatorului la tinerete (2010) - Stefan Mazilu
How do you do (2009)
Bric-Brac (2008) - Paul
Five o'clock (2008)
California Dreamin' (nesfarsit) (2007) - soldat roman #1
Datorie (2006) - Marius
Hartia va fi albastra (2006) - Costi Andronescu

Tot astazi le uram „La multi ani!” si lui Dan Nutu si Liviu Varciu.

de Redactia - 1895 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi