La multi ani, Neti Sandu!
    -
 

La multi ani, Neti Sandu!

Data nasterii: 24 Noiembrie 1958
Neti Sandu ne aduce de zece ani “vesti” de la stele. Luna aceasta ea implineste frumoasa varsta de 50 de ani, pe care, surpriza, nu-i arata deloc. De cand a intrat in casele noastre, prin intermediul televizorului, horoscopul ni se pare mai veridic si mai vesel datorita acestei charismatice brunete. “Uneori ma simt ca si cum as face parte din trupele speciale, si fiecare zi este o riguroasa zi de instructie. Imi place atat de mult ceea ce fac si consider ca mi se potriveste atat de bine, incat fiecare zi traita alaturi de colegii mei imi readuce in minte sentimentul ca, odata intrata in Pro TV, am obtinut ce mi-am dorit", spune Neti.
Inainte sa lucreze in Pro TV a realizat la Pro FM emisiunea Prieteni Pro FM, salut!. Din decembrie 1995 realizeaza, in fiecare dimineata, de luni pana vineri, rubrica Horoscop din cadrul emisiunilor matinale. “S-au adunat pana acum zece ani cu siguranta se vor mai aduna si altii”, mai adauga sarbatorita noastra.
Pe langa televiziune si radio, Neti se concentreaza si, cu puterea pe care o primeste de la astre, realizeaza, saptamanal, rubrica "Horoscop" a revistei Pro Tv Magazin. Noi ii dorim un an mai prosper si un sincer “La multi ani!”.
de Madalina Muresan - 40250 afisari
 
         
 
4.7 - 20 voturi