La multi ani, Mihai Traistariu!
    -
 

La multi ani, Mihai Traistariu!

Data nasterii: 16 Decembrie 1979
Datorita vocii sale extraordinare, Mihai Traistariu este un reprezentant al talentelor de elita si a castigat nenumarate premii si trofee dovedind o energie debordanta. Succesul fulminant al artistului a avut loc odata cu participarea la Eurovision, eveniment care l-a transformat intr-o perla a muzicii romanesti, mereu in centrul atentiei. El a devenit cunoscut in toata Europa si este singurul artist din afara Maltei care are o stea pe celebrul bulevard maltez BAY STREET, celelalte stele apartinand personalitatilor locale.
Pe data de 16 decembrie, indragitul cantaret, Mihai Traistariu va implini frumoasa varsta de 29 ani. Artistul ne-a dezvaluit ca la doua zile, mai exact pe data de 18 decembrie este si ziua de nastere a iubitei lui, Ioana. "Nu-mi voi serba ziua, caci la momentul acela voi fi intr-un turneu de colinde ce cuprinde 30 de orase, iar cel mai frumos cadou pe care mi-as dori sa-l primesc de ziua mea ar fi mesaje frumoase in care oamenii sa-mi spuna ca ma iubesc si ca ma apreciaza mai mult decat inainte".
Mihai Traistariu exceleaza nu numai prin voce, ci si prin fanii lui care-si arata aprecierea prin mici daruri si mesaje pe care i le trimit adeseori, in majoritate ceasuri, avand in vedere ca vedeta este un impatimit colectionar de ceasuri.
Dar mai presus de orice, Mihai este fericit si mandru de faptul ca pe data de 20 decembrie va boteza copilul familiei Peter si Mariana Hubati din Constanta, care si-au numit nou-nascutul, Mihai Leonard.
Fiind o persoana ambitioasa, marele ideal al muzicii romanesti a creat pentru ascultatorii sai un nou album pe care-l va lansa la inceputul lunii ianuarie 2009.
Singurul dar, pe care, probabil il putem face acestui star al muzicii romanesti este, poate, doar, acela de a-i arata aprecierea noastra fata de muzica pe care ne-o ofera mereu pentru a ne incanta sufletele si pe care o ascultam cu placere.
La multiu ani, Mihai Traistariu !
de Mihaela Andronic - 3060 afisari
 
         
 
4.0 - 2 voturi