La multi ani, Marius (ex - Akcent)!
    -
 

La multi ani, Marius (ex - Akcent)!

Data nasterii: 31 Iulie 1974
Marius (ex – Akcent) isi doreste de ziua lui succes in cariera solo

Marius Nedelcu, fost component al trupei Akcent s-a nascut la 31 iulie 1974.  In 2002 a intrat in trupa Akcent alaturi de care a castigat urmatoarele premii: 4 Discuri de Aur si unul de Platina in Romania, cate un Disc de Aur in Franta, Rusia si Polonia. Un alt premiu important in cariera muzicala primit in perioada Akcent, este trofeul Mamaia in 2005, cu melodia “Buchet de trandafiri”.
Pe langa muzica, a fost implicat in proiectul World Class, cel mai mare club de fitness din Romania, unde a fost Sales Manager si Operations Manager timp de 5 ani. Tot acolo, inca preda din pasiune lectii de spinning.
Recent, Marius s-a lansat solo in cariera muzicala, “By Myself” este titlul primului album scos pe piata, iar piesa “Rain”, se bucura deja de difuzarea videoclipului pe posturile muzicale.

"Prietenii mei sunt oameni simpli"
Marius isi va petrece ziua de nastere alaturi de prietenii lui, in intimitatea casei, unde isi va servi invitatii cu prajituri, sucuri, vor asculta muzica si se vor simti bine, ca intre prieteni.
“Nu am asteptari de genul: vreau ca cineva sa imi faca cadou nu stiu ce masina sau telefon. Cadoul ideal este legat de cariera, sa se vanda bine primul meu album, piesa ”Rain” sa intre pe radio, sa imi mearga bine la Sopot pe 8 august in Polonia, sa am concerte multe si fani pe masura, si sa fiu sanatos.”
Marius ne-a povestit ca a avut parte de o supriza frumoasa de ziua lui, in urma cu doi ani, cand prietenii lui au venit cu ideea sa mearga pe plaja la bulgari. Lui nu i-a placut ideea, insa s-a dovedit a fi o excursie frumoasa, mai ales ca a avut ocazia sa viziteze statiuni foarte vechi, care l-au impresionat foarte mult.

de Stefania Cojanu - 16881 afisari
 
         
 
4.5 - 11 voturi