La multi ani, Madalina Draghici!
    -
 

La multi ani, Madalina Draghici!

Data nasterii: 14 Iulie 1988
Madalina Draghici s-a nascut pe 14 iulie 1988 in Ploiesti, Prahova. Ea a urmat cursurile Colegiului National "Mihai Viteazu" din orasul sau natal, iar in anul 2010 a absolvit Academia de Studii Econonice din Bucuresti, Facultatea de Marketing. Inca din adolescenta Madalina a fost descoperita de un agent de recrutare pentru manechine pe cand se afla intr-o statiune impreuna cu parintii sai.

De-a lungul timpului, Madalina Draghici a colaborat cu multe agentii de moda din tara si din strainatate si chiar a avut aparintii in multe reviste de moda -  Elle, Marie Claire, GQ, Gioia, Vogue Gioelli, Numero, Madame Figaro. Printre creatorii de moda cu care a colaborat se numara Calvin Klein sau Karl Lagerfeld, aceasta lucrand si pentru agentii ca FASHION – Milano; GROUP Model Management - Madrid, Barcelona; ELITE - New York; MODELWERK - Germania.
Lucrand cu oameni de un asemenea calibru, Madalina Draghici a obtinut si cateva premii importante: Miss Tourism Europe 2003 si  Next Generation Model 2004 (Cel mai bun tanar model al anului).

Debutul in cinematografie a fost in telenovela "Iubire si onoare", unde o interpreteaza pe Ilinca, o tanara indragostita de un arab. Actrita este fascinata de aceasta lume, dar stie ca mai are foarte multe de invatat in aceasta meserie.

Cat despre viata personala, Madalina se va casatori in aceasta vara cu Ovidiu, iubitul sau care nu face parte din industria spectacolului, acesta fiind avocat.

de Redactia - 2046 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi