La multi ani, Liv Tyler!
    -
 

La multi ani, Liv Tyler!

Data nasterii: 01 Iulie 1977
Nascuta pe 1 iulie 1977, actrita americana Liv Tyler, fiica solistului formatiei Aerosmith Steven Tyler si fostului model Bebe Buell a jucat primul sau rol in 1994, in “Silent Fall”. Liv a debutat in showbiz inca din 1991, cand a prins un contract cu firma Polarid.
La 11 ani, Steven si chitaristul Joe Perry au venit la un concert al lui Todd, Bebe luand decizia de a-i face cunostinta lui Liv cu tatal ei, insa fara a-i spune adevarul. Fotomodelul Buell a afirmat intr-un interviu ca pe drumul spre casa, fiind doar ele doua, "Liv nu se putea abtine sa vorbeasca despre Steven”.

Problemele legate de parintele biologic al lui Liv au ramas ascunse pana in 1991, cand aceasta si-a schimbat numele din Rundgren in Tyler, urmand ca tatal si fiica sa devine foarte apropiati. Au urmat apoi si colaborari, precum interpretarea lui Liv in videoclipul piesei "Crazy" sau crearea piesei "I don't wanna miss a thing" pentru filmul "Armaggedon", in care aceasta a si jucat.
Fiind intrebata de un reporte cum si-a petrecut tineretea, actrita a raspuns: „Pentru mine, nu prea am avut o copilarie de tanara, deoarece lucram inca de la 14 ani ca fotomodel. Asta insa m-a si tinut in afara problemelor. In timp ce toti se distrau si petreceau ca nebunii, eu lucram la un film in Toscana. Aveam desigur parte de propria mea distractie. Nu regret nimic. Imi place felul in care viata mea a mers”.

Liv Tyler recunoaste ca momentan ii place mai mult sa se plimbe prin Manhattan, in blugi, camasi largi colorate si pantofi cu tocuri joase, decat sa asiste la premiere, insa din cand in cand simte nevoia sa poarte si haine ceva mai feminine si pantofi cu tocuri foarte inalte. Pentru Liv, libertatea de a fi ea insasi este una dintre nevoile fundamentale ale vietii. Pana la urma, aceasta libertate i-o datoreaza fostului ei sot (Royston Langdon), si o doreste si pentru baietelui ei. "N-am nevoie de mai mult", declara ea si fata ii straluceste scotand si mai mult in evidenta frumusetea ei irezistibila.

In plan personal, Liv s-a casatorit cu interpretul britanic Royston Langdon in martie 2003, impreuna cu care a avut un baiat, Milo William Langdon. Totusi, in 2008 relatia lor s-a destramat, cei doi alegand sa ramana doar la stadiul de prieteni. De asemenea, ea se implica in toate actiunile UNICEF si doneaza bani pentru “Women's Cancer Research Fund”.

 

Filmografie:
“O noapte la McCool's” (2001)
“The Incredible Hulk” (2008)
“Lonesome Jim” (2005)
“Jersey Girl” (2004)
“The Lord of the Rings: The Return of the King” (2003)
“The Lord of the Rings: The Two Towers” (2002)
“The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring” (2002)
“Dr. T & the Women” (2000)
“Onegin” (1999)
“Cookie's Fortune” (1999)
“Plunkett & Macleane” (1999)
“Armageddon” (1998)
“U Turn” (1997)
“Inventing the Abbotts” (1997)
“That Thing You Do!” (1996)
“Stealing Beauty” (1996)
“Empire Records” (1995)
“Heavy” (1995)
“Silent Fall” (1994)

de Redactia - 1951 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi