La multi ani, Julie Depardieu!
    -
 

La multi ani, Julie Depardieu!

Data nasterii: 18 Iunie 1973
Julie Depardieu Marion s-a nascut pe 18 iunie 1973, in Paris. Fiica lui Gérard Depardieu a castigat in 2004, doua premii César (Cea mai buna actrita in rol secundar si Cea mai buna actrita tanara) pentru „La Petite Lili”, si a castigat iar pentru „Un secret” in 2008. Depardieu a fost, de asemenea, nominalizata pentru un premiu César pentru cea mai buna actrita in rol secundar, in 2005, pentru interpretarea ei din Podium.

In 2008, Julie a regizat prima ei opera, „Les Contes d'Hoffmann”, la castelul Vaux le Viconte, care l-a inspirat pe Ludovic al XIV-a la construirea Versailles.

Filmografie:
Une pièce montée (2009)
Les femmes de l'ombre (2008)
La Femme invisible (2008)
Elles et moi (2008)
Un secret (2007)
The Witnesses (2007)
Cow-Boy (2007)
La faute à Fidel! (2006)
Poltergay (2006)
La mémoire des autres (2006)
Essaye-moi (2006)
Toi et moi - Tu si eu (2006)
Qui m'aime me suive (2006)
Un fil à la patte (2005)
Toilet Zone (Serial TV) (2005)
Passager, Le (2005)
Sauf le respect que je vous dois (2005)
Celle qui reste (2005)
La Febbre (2005)
L'Oeil de l'autre, (2005)
Les Rois maudits (2005)
Un long dimanche de fiançailles (2004)
Podium (2004)
Je suis votre homme (2004)
Milady (2004)
Le Lion volatil (2003)
La Maison des enfants (2003)
La Petite Lili (2003)
Bienvenue au gite (2003)

de Redactia - 2115 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi