La multi ani, Ioana Blaj!
    -
 

La multi ani, Ioana Blaj!

Data nasterii: 15 Februarie 1987
Ioana Blaj s-a nascut pe 15 februarie 1987. Si-a descoperit pasiunea pentru teatru singura, in perioada liceului. Initial a dat admitere la ASE pentru ca asta a fost dorinta parintilor sai, dupa care, cand s-a vazut ajunsa in Bucuresti, a inceput sa se pregateasca in secret pentru actorie. Ioana este absolventa de UNATC, la clasa profesorilor Ioan Cojar si Adrian Titieni. Are masterul in actorie, la clasa profesorilor Gelu Colceag si Radu Gabriel.

Cunoscuta mai ales din reclamele cu Cristina si Paul de la o firma de telefonie mobila, Ioana este in prezent profesor Cursuri Actorie - grupa Abracadabra (8-14 ani) la TV Film Academy By Ruxandra Ion. Anul trecut, Ioana Blaj a fost selectionata la categoria Echange de talents din cadrul festivalului de film francofon de la Namur (Belgia). A participat la Festivalul de Film de la Berlin cu scurtmetrajul „Bric Brac” al lui Gabriel Achim, scurtmetraj aflat in competitie.

A fost si vocea feminina de la „Bine Dimineata”, emisiune matinala de la postul privat de radio Radio21.

In plan personal, Ioana Blaj are o relatie cu producatorul Ducu Ion, asta dupa ce in trecut a fost si alaturi de Paul Ipate, partenerul sau din reclamele tv.

Filmografie:

America, venim! (2014)
Ramai cu mine (2013)
Liceenii, in 53 de ore si ceva (2010) - Iulia
Marti, dupa Craciun (2010)
Cumparaturi de ultim moment (2009)
Bric-Brac (2008) - Gabi
Down the rabbit hole (2008)

Tot astazi ii uram „La multi ani!” si lui George Ivascu.

de Redactia - 2077 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi