La multi ani, Gheorghe Ifrim!
    -
 

La multi ani, Gheorghe Ifrim!

Data nasterii: 18 Decembrie 1971
Actorul Gheorghe Ifrim s-a nascut pe 18 decembrie 1971. Absolvent al Academiei de Teatru si Film Bucuresti, Facultatea de Teatru, Specializarea Actorie, promotia 1997, clasa prof. Gelu Colceag, Ifrim a devenit cunoscut mai ales dupa ce a acceptat un rol in productia Pro Tv „Las Fierbinti”, dar si in productia „La bloc”.
De asemenea, el a avut mai multe roluri memorabile in teatru: Malvolio - A douasprezecea noapte de W. Shakespeare, Studioul Casandra; Melchior Gabor - Desteptarea primaverii de F. Wedekind, Studioul Casandra;   Kostilion - Azilul de noapte de Maxim Gorki, Studioul Casandra; Manoil - Levantul dupa Mircea Cartarescu, regia Catalina Buzoianu, Teatrul Bulandra; Schweizerkas - Mutter Courage de Bertolt Brecht, regia Catalina Buzoianu, Teatrul Bulandra; Sergentul - Tacamuri de pui de S. Gyorgy, regia Gelu Colceag, Teatrul Bulandra; Vanzator de vin, Inginer, Academician - Petru de Vlad Zografi, regia Catalina Buzoianu, Teatrul Bulandra; Cardinalul - Thomas a Becket de Jean Anouilh, regia Adrian Pintea, Teatrul Bulandra; Tartaglia - Turandot de Carlo Gozzi, regia Catalina Buzoianu, Teatrul Bulandra; Prietenul - Exista nervi de Marin Sorescu, regia Puiu Serban, Teatrul Bulandra; Bernardo - Hamlet de William Shakespeare, regia Liviu Ciulei, Teatrul Bulandra; Fratele - Roberto Zucco de Bernard Marie-Koltes, regia Benjamin Walther, Teatrul Bulandra 2002; Volkov - Oblomov dupa I. A. Goncearov, regia Alexandru Tocilescu, Teatrul Bulandra 2003.

Filmografie:
„Domestic” (2012)
„Dupa dealuri” (2012) - ambulantierul Trailer
„S-a furat mireasa” (2012) - sofer taxi 1 Trailer
„Las fierbinti” (2011) - Vasile
„Nasa” (2011) - Manea Trailer
„Aurora” (2010) - dl. Dragnea Trailer
„Restul e tacere” (2008) - secretar Leon Trailer
„Vine politia!” (2008) - Marian Marin
„The Detonator / Detonatorul” (2006) - Stadium Worker #1
„Challenge Day” (2005) - antrenor de box
„Lotus” (2004) - Fals politist 1
„La bloc” (2002) - Fane Oxford
„Terminus paradis” (1998)
„Aerisirea” (TV) / Aerisirea (1997)

de Redactia - 2345 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi