La multi ani, George Alexandru!
    -
 

La multi ani, George Alexandru!

Data nasterii: 21 Noiembrie 1957
George Alexandru s-a nascut pe 21 noiembrie 1957 la Bucuresti. In prezent este actor al Teatrului „Nottara” din Bucuresti, jucand rolul lui Saul Kimmer din piesa „True West” de Sam Shepard, rolul lui Jeremiah Peachum din „Opera de trei parale” de Bertold Brecht sau rolul Vicontelui Clitandre din piesa „Sotul pacalit” de Molière.

Filmografie:
...Mama ei de tranzitie!?! (2011)
Oul de cuc (2010)
Viata mea sexuala (2010) - vagabond
Casanova, identitate feminina (2009)
Supravietuitorul (2008) - Uri
Cu un pas inainte (2007) - Nelu Coada (1 episode, 2008)
Happy End (2006) - Tatal Danei
La urgenta (2006) - Mos Craciun
Baieti buni (2005) - Igor
Un esspreso (2005) - Asasinul
Milionari de weekend (2004) - Mertanu'
Sindromul Timisoara - Manipularea (2004)
Dulcea sauna a mortii (2003) - Mustetea
In fiecare zi Dumnezeu ne saruta pe gura (2001)
Faimosul Paparazzo (1999)
Triunghiul Mortii (1999)
Frumosii nebuni ai marilor orase (TV) / (1998)
Cezara (1997)
Omul zilei (1997)
Punctul zero (1996)
Asfalt Tango (1995) - Intrusul
Huntress: Spirit of the Night (1995) - Strainul din tren
Jocul de-a vacanta (1995) - Stefan Valeriu
Chira Chiralina (1993)
E pericoloso sporgersi (1993) - Dino
Inceputul adevarului / Oglinda (1993)
Polul Sud (1993)
Puricele (1993) - Romanin Tournel
Vulpe - vanator (1993)
Balanta (1992)

de Redactia - 3403 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi