La multi ani, Gabriel Andrei Torje!
    -
 

La multi ani, Gabriel Andrei Torje!

Data nasterii: 22 Noiembrie 1989
Gabriel Andrei Torje s-a nascut pe 22 noiembrie 1989, la Timisoara. A debutat la 16 ani in Liga I, la FCU Politehnica Timisoara. Din 2005 pana in 2008 a jucat pentru Politehnica Timisoara, in aceasta perioada contabilizand 120 de prezente pentru echipa banateana si sapte goluri marcate. A mai fost imprumutat si o scurta perioada la CFR Timisoara, unde a evoluat in opt partide reusind sa marcheze un gol.
In septembrie 2010, la doar 20 de ani, fotbalistul roman a debutat in prima reprezentativa a Romaniei, fiind titularizat de Razvan Lucescu intr-un meci contra Albaniei. Fotbalistul roman al anului 2011, Gabriel Torje a jucat si la Dinamo Bucuresti intre 2008-2011, pe postul de mijlocas, la Udinese Calcio (2011).

Gabriel Torje a avut si moment dificile la Dinamo: la scurt timp dupa venirea sa in “Groapa” a fost dat publicitatii o filmare in care acesta alaturi de alti coechipieri petreceau pe o melodie dedicate echipei Steaua Bucuresti, marea rivala a “cainilor”. Dupa acest incident, Torje a avut de infruntat fanii furiosi ai echipei, insa totul s-a terminat cu bine, fiind iertat si de catre actionari, evolutiile sale admirabile absolvindu-l de orice vina.
In prezent Torje evolueaza la clubul spaniol Granada.

de Redactia - 2675 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi