La multi ani, Florina Petcu!
    -
 

La multi ani, Florina Petcu!

Data nasterii: 10 Septembrie 1979
Actrita Florina Petcu s-a nascut pe 10 septembrie 1979 in Bucuresti. Inca de mica Florina si-a dorit sa fie balerina, placandu-i nespus sa se afle in lumina reflectoarelor.
Daca in scoala generala actrita a incercat sa regizeze si sa joace in piese de teatru scurt la serbarile de sfarsit de an, in liceu a fost atrasa de dans, facand parte dintr-o trupa de dans modern. Dupa ce a terminat  facultatea, a jucat in spectacolul "Danaidele" al lui Silviu Purcarete. Aflata in turneu in Statele Unite, la Lincoln Center, Florina Petcu a hotarat sa se stabileasca in New York, ajugand sa joace in teatrele Off Broadway si in productii de film independente. A avut, de asemenea, un rol in filmul "Inside man", al lui Spike Lee, alaturi de Denzel Washington si a participat la inregistrarea coloanei sonore a documentarului turistic "West by southwest", realizat de regizorul de origine romana Michael Miatti in Los Angeles.
De cativa ani Florina se antreneaza in Muay Thai, castigand chiar si WKA North American Championship in Virginia si fiind aleasa sa reprezinte Team USA la Muay Thai World Championship care a avut loc la Fashion Island Mall din Bangkok.

Filmografie
“Holier Than Thou” (2007) - Nadjia
“Inside Man” (2006) - Ilina Miritia Trailer
“Racket” (2005) - Nina Katerina
“Winter Solstice II” (2004) - Female warrior 1
“Fender Saves the World” (2001) - The Script Girl
“Virgin Larry” (2000) - Cindy

de Redactia - 3543 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi