La multi ani, Dragos Mostenescu!
    -
 

La multi ani, Dragos Mostenescu!

Data nasterii: 01 Aprilie 1967
Dragos Mostenescu s-a nascut pe 1 aprilie 1967, la Bucuresti. Si-a petrecut copilaria si adolescenta in Ramnicu Valcea, iar la 18 ani a luat drumul Timisoarei, unde a urmat cursurile facultatii de Electronica si Telecomunicatii. "Spre surprinderea multora sunt inginer electornist. Am avut o studentie cum multi isi doresc. Pe langa scoala, am facut si spectacole de divertisment, am realizat emisiuni de umor la TVT 89, o televiziune din Timisoara, si aveam si un program de noapte intr-un local. Nu... nu am dansat gol! Am facut umor impreuna cu grupul TACT, al carui membru eram la vremea aceea.

S-a convins repede ca ingineria nu-i de el insa, daca n-ar fi facut ce face astazi, si-ar fi dorit sa fie inginer electronist.

Dupa absolvire, Dragos Mostenescu a venit in Bucuresti si si-a continuat cariera de umorist in emisiunea "Chestiunea Zilei", apoi a jucat in serialul de comedie "La bloc" si a scris scenariul pentru "Fete cu lipici", ultimul poriect finalizat fiind "Gasca". A fost implicat in proiectul "Nimeni nu-i perfect", atat in calitate de actor cat si de producator si scenarist al serialului.
In plan personal, Dragos Mostenescu este casatorit si are un baiat si doua fetite gemene.

Filmografie:
Un baiat si doua fetite gemene
Nimeni nu-i perfect (2008) - Dan Chivu
Gasca (2007)
Maria (2003)
Filantropica (2002)
La bloc (2002) - Costel Jurca
Radeti cu oameni ca noi (2002) - Frank Sinatra, Louis Armstrong, Dolanescu, etc...

Filmografie - coproducator
Nimeni nu-i perfect (2008)
Filmografie - scenarist
Nimeni nu-i perfect (2008)
La bloc (2002)

Tot astazi le uram „La multi ani!” si lui Helmuth Duckadam, lui Leonard Miron, lui Mircea Dusa, dar si lui Cornel Patrichi.

de Redactia - 1862 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi