La multi ani, Cristina Cioran !
    -
 

La multi ani, Cristina Cioran !

Data nasterii: 24 Iulie 1977
Cunoscuta mai ales din telenovelele "Numai iubirea" si "Pacatele Evei", difuzate de postul Acasa TV, Cristina Cioran s-a nascut pe 24 iulie 1977, la Constanta. Ea a studiat engleza si franceza la Liceul Traian din Constanta, urmand apoi cursurile Facultatii de Actorie a Universitatii Hyperion (Bucuresti) la clasa profesorilor Victor Radovici si Ion Lucian.
Cu musicalul "Andie Musik", o coproductie Anglia - Romania, a fost plecata in turnee in Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Germania, Franta, Elvetia. Era deja vedeta postului Acasa TV cand i s-a oferit rolul Laurei din prima telenovela romaneasca, "Numai iubirea".
Au urmat firesc: un alt rol in "Pacatele Evei", o alta telenovela realizata de Acasa Tv si rolul principal in lungmetrajul Margo, in regia lui Ioan Carmazan (a maracat debutul cinematografic).
Dupa o cariera in teatru si in film, Cristina a intrat in televiziune, avand contracte cu Pro Tv, Acasa TV, Antena 1 (Masculin X Feminin cu Liviu Varciu, Matinalul cu Dan Capatos) si Antena 2, unde a prezentat propria ei emisiune, "Am ceva de spus". De asemenea, ea a devenit cunoscuta publicului ca prezentatoare TV a emisiunilor "Dadaca", "Cu dadaca in bucatarie" si "Acasa in bucatarie", dar in paralel si-a continuat activitatea in teatru.
In plan personal, Cristina a avut o relatie de sase ani cu Radu Draganescu. Desi relatia parea una de viitor, programul incarcat al celor doi si refuzul cererii in casatorie au dus la destramarea cuplului.

de Redactia - 3119 afisari
 
         
 
4.0 - 2 voturi