La multi ani, Cristina Ciobanasu!
    -
 

La multi ani, Cristina Ciobanasu!

Data nasterii: 24 Septembrie 1996
Cristina Ciobanasu s-a nascut la Vorona, Botosani, pe 24 septembrie 1996. Ea  a cantat in ansamblul popular vocal din Vorona, jud. Botosani. Tese, coase (a invatat-o bunica ei din Vorona), canta la nai, fluier, caval, ocarina, picteaza icoane pe sticla.
in anul 2008 a aparut la concursul Tv "Dansez pentru tine”. Perechea  Alex Velea - Cristina Stoicescu, impreuna cu Victoria Bucun (Vica), coregrafa lor, au dansat pentru si impreuna cu Cristina, asa cum ii spuneau. Familia fetei avea greutati materiale si mama trebuia sa lucreze in Italia pentru a reusi sa termine de construit o casa.
Din acel moment viata Cristinei s-a schimbat total: s-a mutat la Bucuresti, unde  mai intai pentru a studia muzica. Acum este eleva la Liceul de Muzica "Dinu Lipatti". O ajuta foarte mult Ruxandra Ion, de la Media Pro, care o si gazduieste in Capitala.
Cristina Ciobanasu a jucat deja in trei telenovele, iar la scurt timp a aparut in serialul "Ingerasii", apoi in "Aniela” si "Iubire si onoare". Pentru Cristina, fiecare rol este o provocare, o lume noua ce trebuie descoperita. Invata textele cu usurinta, ia cursuri de canto cu profesoara Crina Mardare.
Participarea la filmari a facut-o sa rateze prima zi de scoala din 2010. Era la Bodrum.

Premii: Trofeul Festivalului "Serbarile Padurii", din Vorona

de Redactia - 3356 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi