La multi ani, Claudia Pavel(Cream)!
    -
 

La multi ani, Claudia Pavel(Cream)!

Data nasterii: 19 Octombrie 1984
Claudia Pavel (alias Claudia Cream) s-a nascut pe 19 octombrie 1984, in Mangalia. Ea a inceput sa cante la numai 7 ani, cand a luat primele lectii de muzica. Si-a cultivat talentul si vocea remarcabila, iar la 15 ani si-a facut debutul pe scena muzicala din Romania alaturi de grupul Candy. Desi succesul a fost considerabil, Claudia a decis sa se indrepte catre o cariera solo, intr-un moment cand a fi component intr-o formatie dance iti asigura un loc caldut in muzica din Romania.
S-a lansat astfel sub titulatura "Cream" in anul 2002, odata cu lansarea primului ei single "Mai Aproape" si a primului album solo "Crede In Mine". A urmat cel de-al doilea single, "Cant pentru tine", dupa care in 2003, pe 20 noiembrie, lanseaza cel de-al doilea album "Astept". De pe acest album ea promoveaza doua piese "Inchide Ochii", o colaborare cu Marius Moga si "Jumatatea Mea", un featuring cu trupa Simplu.
Al treilea album, intitulat "Te vreau", este lansat pe 01 ianuarie 2005 - "Nu Din Prima Seara" este piesa ce promoveaza materialul. Pe 12 ianuarie 2006 apare si cel de-al patrulea material sub numele de "48 De Ore", de pe care sunt lansate 2 single-uri: "Cantecul Inimii" si "Stiu Ce-ti Place" (Vanilla Cream), un featuring cu Matteo.
Dupa doi ani de munca in strainatate, Claudia Pavel s-a intors cu un material nou-nout si cu un nume de scena nou: "Claudia Cream". La sfarsitul anului 2008, ea a lansat piesa "Candy" care prinde foarte bine la public si urca pe primul loc in topuri. Piesa face parte de pe albumul Wrong Girl For That, un material realizat si masterizat exclusiv in Suedia, Germania, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii. Artista a lucrat cu echipa care a masterizat si albumele trupei ABBA. Cel de-al doilea single "Just A Little Bit" este surpriza albumului pentru ca pe ea canta si celebrul artist Fatman Scoop. Urmatorul single, "Don't Miss Missing You", a aparut in toamna anului 2009.
Claudia Cream a lansat pana in prezent 5 albume pe plan solo si un album in grupul "Candy". Cel mai de succes este ultimul album "Wrong Girl For That" datorita originalitatii sale si sound-ului nou abordat. Albumul este unul dintre cele mai profesioniste materiale realizate de vreun artist roman si totodata lansat in peste 10 tari europene, lucru nemaireusit de vreun alt artist de origine romana. Pe acesta si-a pus amprenta chiar si Ryan Tedder, solistul trupei britanice OneRepublic, care a mai compus si pentru Beyoncé Knowles, Jordin Sparks sau Leona Lewis.

de Redactia - 2706 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi