La multi ani, Cheryl Ann Cole!
    -
 

La multi ani, Cheryl Ann Cole!

Data nasterii: 30 Iunie 1983
Cheryl Ann Cole s-a nascut pe 30 iunie 1983, in Newcastel, Anglia. Cantareata, dansatoare, model si compozitor, Cheryl a fost pasionata de dans inca din copilarie - a inceput dansul la varsta de 4 ani, apoi, pe cand avea doar noua ani, a intrat la The Royal Ballet. Cantareata a castigat multe competitii de moda, inclusive titlul “bonniest baby”, competitia “Mothercare Happy Faces Portrait”, “Best Looking Girl of Newcastle”, The Evening Chronicle’s “Little Miss and Mister” si “Most Attractive Girl” la MetroCentre.

Cole a aparut si in doua reclame la British Gas, intr-o reclama SCS si o reclama de Craciun si a aparut in recitaluri de dans in cateva show-uri de televiziune. A intrat la Walker Comprehensive School in Newcastle, dar la 16 ani a renuntat avand putine note. Dupa scoala si-a luat un job ca si chelnerita intr-un restaurant.

In 2002 a fost aleasa sa fie membra a grupului de fete “Girls Aloud” la programul de televiziune “Popstars The Rivals”, unde a participat cu melodia “Have you Ever”. Impreuna cu grupul, Cole a avut foarte mult succes lansand douazeci de melodii ce au ajuns in Top Ten, patru dintre ele fiind numarul unu in UK, cinci albume care au primit toate platina de la British Phonographic Industry, doua dintre ele fiind numarul unu in UK.

De cand Girls Aloud au urmat cariere separate, aceasta a lansat doua albume consecutive ce au ajuns pe locul intai in UK “3 Words” si “Messy Little Raindrops” si are doua single-uri ce au ajuns number one in UK “Fight for this Love” si “Promise This”. Cole a facut parte in 2008 si din juriul de la competitia televizata “The X Factor”, aparand si pe copertile revistelor British Vogue, Elle si Harper’s Bazaar si devenind imaginea companiei de cosmetice “L’Oreal”.

Cei de la ITV 1 i-au oferit un show de televiziune numit “Cheryl Cole’s Night In” care a debutat pe 18 decembrie 2009, emisiune gazduita de Holly Willoughby, iar interviurile si muzica fiind realizate de Cheryl. Ca membra a trupei Girls Aloud, ea a aparut in documentarul “Girls Aloud: Home Truths”, documentarul serial de la E4 “Girls Aloud: Off the Record”, intr-un episod din “Ghosthunting With…”, dar si intr-o multime de show-uri intitulate “The Girls Aloud Party”.

Prima carte oficiala a lui Cole intitulata “Through my eyes” a fost lansata pe 30 septembrie 2010 de Bantam Press.

de Redactia - 1763 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi