La multi ani, Cabral!
    -
 

La multi ani, Cabral!

Data nasterii: 04 Octombrie 1977
Prezentatorul si actorul Cabral Neculai Ibacka s-a nascut pe 4 octombrie 1977, in Bucuresti. A urmat Liceul Teoretic Decebal si Facultatea de Sport din cadrul Universitatii Ecologice, iar din 1998 si-a inceput cariera artistica, la Antena 1, cu emisiunea "Roata de rezerva". In anul 1996 joaca in filmul "Je ne marcherais jamais seul", film prezentat in anul 1997 la Cannes. Doi ani mai tarziu, pana in anul 2000, Cabral prezinta mai multe emisiuni in cadrul televiziunii Prima Tv (Impact, Banc Show, Vara fara Limite, etc).
In anul 2000, el trece la Acasa TV, un post de televiziune aflat sub "patronajul" celei mai mari institutii media romaneasca, MediaPro. Aici Cabral prezinta “Un barbat adevarat” si “Povestiri Adevarate”. In anul 2004 joaca in filmul "Catacombs" alaturi de celebra P!nk, iar in 2005 primeste cel mai remarcabil rol: Inspectorul Eduard Balan, in miniserialul “Baieti buni”. In 2006, interpreteaza propriul rol in telenovela romaneasca "Pacatele Evei", si apoi in toamna aceluiasi an incepe filmarile pentru telenovela romaneasca "Iubire ca in filme", unde il interpreteaza pe Bobby 'Parai' Ugamba.
In anul urmator, Cabral incepe o noua provocare, alaturi de Mircea Solcanu, "Povestiri De Noapte", o emisiune de monden, prezenta chiar si astazi Acasa, de luni pana joi de la orele 22:00. In toamna lui 2007, el primeste un rol in serialul numit "Inima de Tigan", personajul lui fiind Thierry. La nu mult dupa inceperea lui 2008, Cabral primeste o alta provocare, pe care o duce pana la capat, asa cum suntem deja obisnuiti: emisiunea-concurs "In al noualea cer", prezentata alaturi de Adela Popescu timp de 15 saptamani. In toamna anului 2008, incepe “Regina”, o telenovela ce continua povestea din “Inima de Tigan”. Personajul lui Cabral, Thierry este impuscat in primele 10 minute ale primul episod, dar va reveni in serial ceva mai tarziu.
Prezentatorul tv este si un foarte bun sportiv. De la 6 ani practica kickbox si thaibox. Are multe titluri de campion si vicecampion national la kickbox si thaibox, pana la 23 de ani, concurand cu succes atat semi-contact cat si full-contact. Se antreneaza in paralel cu sora lui, Artemis, care la randul ei strange in palmares o panoplie impresionanta de titluri de campioana si vicecampioana la kickbox. La 17 ani devine vicecampion in Cupa Europei la kickbox. In 1997 incepe sa predea Tae-Bo, fiind primul promotor al acestui sport in Romania. A devenit licentiat in sport tocmai pentru a putea preda intr-un viitor apropiat, dorinta lui fiind de a avea cea mai tare echipa de kickboxeri juniori.
Detine si un blog — cabral.ro — care in anul 2009 a fost pe locul 2 ca numar de comentarii (dupa zoso.ro si inaintea bookblog.ro)

de Redactia - 2652 afisari
 
         
 
4.0 - 2 voturi