La multi ani, Andreea Ibacka!
    -
 

La multi ani, Andreea Ibacka!

Data nasterii: 18 August 1985
Andreea Ibacka (Andreea Patrascu inainte de casatorie) s-a nascut pe 18 august 1985, in Bucuresti. Actrita Andreea Ibacka nu s-a gandit niciodata ca avea sa urmeze aceasta cariera. A absolvit cursurile liceului Spiru Haret din Capitala si mult timp a lucrat la o banca, unde era consilier de credite la persoanele fizice. A urmat si cursuri de vioara, timp de opt ani, si de pian, vreme de patru ani.

In televiziune a ajuns din intamplare, participand la un casting realizat de postul Acasa tv, unde lucreaza si in prezent. La casting se cauta o fata blonda cu ochii albastri, pentru o noua telenovela, iar Andreea a fost cea aleasa atunci. Rolul primit a fost cel al Irinei Dumbrava unul din personajele principale feminine din telenovela "Inima de tigan".

Andreea Patrascu a atras simpatie rapid datorita acestui rol, iar telenovela a fost difuzata in anul 2007 si de atunci a ramas in aceasta breasla a postului Acasa Tv. In 2008 a fost co-prezentator la emsiunea “In al 9-lea cer”, dar in acelasi timp juca si in telenovela “Regina” unde a interpretat-o pe Irina Dumbrava Fieraru, continuarea povestii la „Inima de Tigan”. Actrita a mai jucat si in prima telenovela de epoca, dar si "Aniela" si in prezent la “Iubire si onoare”.

In 2011 ea a participat la emisiunea "Dansez pentru tine", unde nu a reusit sa castige premiul cel mare alaturi de partenerul ei de dans.
In plan personal, actrita s-a casatorit cu prezentatorul tv Cabral Ibacka in iunie 2011, asta dupa ce, in toamna lui 2010, Cabral a cerut-o de sotie de la balcon. Desi isi doreste sa devina mama cat mai curand, vedeta Acasa Tv a marturisit ca acest subiect a fost discutat cu sotul ei, Cabral, dar momentul a fost amanat din cauza proiectelor profesionale. Totusi, Cabral Ibacka are o fetita pe nume Inoke, in varsta de 10 ani, rezultata din casatoria cu Luana Mitran.

de Redactia - 2325 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi