La multi ani, Andi Vasluianu!
    -
 

La multi ani, Andi Vasluianu!

Data nasterii: 23 Iunie 1974
Andi Vasluianu s-a nascut pe 23 iunie 1974, in Bucuresti. Este absolvent al UNATC, promotia 1999, clasa prof. Sanda Manu. Vasluianu este foarte apreciat si folosit de regizori, in special de cei tineri atat pentru scurtmetraje cat si pentru filmele de lungmetraj. La Premiile Gopo 2007, Vasluianu a luat premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar in „Hartia va fi albastra. El a facut roluri memorabile in lungmetrajele: “Despre oameni si melci”, “Minte-ma frumos” si “ Contratimp” si a aparut in numeroase spoturi publicitare.
In plan personal, actorul are o relatie cu Laura Fierascu, cei doi urmand sa devina cat de curand parintii unei fetite. Anul trecut, dupa o relatie de trei ani cu modelul si actrita Raluca Aprodu, Vasluianu s-a despartit de acesta.

Filmografie:
Bad Penny (2013)
Ramai cu mine (2013)
The Gambler / (2013) - Alex
Acasa la tata (2012)
Despre oameni si melci (2012) - George
East Side Stories (2012)
Minte-ma frumos (2012) - Dani
Silent River / Apele tac (2011) - Vali
Bibliothèque Pascal / Smooth Operator (2010) - Viorel
Icre Negre / Caviar (2010) - tatal
Liceenii, in 53 de ore si ceva (2010)
Manusi Rosii (2010) - Vlad Ursescu
Muzica in sange (2010) - Petre
Oul de cuc (2010)
Periferic (2010) - Andrei
Calatoria lui Gruber (2009) - Mircea
Cea mai fericita fata din lume (2009) - Operatorul
Cealalta Irina (2009)
Contra timp 2 (2009) - Bogdan Codrea
Intalniri incrucisate (2009) - Andrei Muscalu
O petrecere fara punct (2009) - (voce)
Weekend cu mama (2009) - Johnny
Contra timp (2008) - Bogdan Codrea
Contra timp (2008) - Bogdan Codrea
Petrecere fara punct (2008) - povestitor
Schimb valutar (2008) - Smenarul
Serviciul omoruri (2008) - Denis Vasilache (ep.2,3,4)
Traseu (2008)
WebCamGame (2008) - Dragos
California Dreamin' (nesfarsit) (2007) - Soldatul Marian.

de Redactia - 2582 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi