La multi ani, Ana Popescu!
    -
 

La multi ani, Ana Popescu!

Data nasterii: 17 Octombrie 1983
Actrita Ana Popescu s-a nascut pe 17 octombrie 1983, la Bucuresti. Pasionata de biochimie, de design, de istorie, de muzica, Ana a descoperit ca actoria este modul sau de a se exprima, astfel ca, dupa ce a absolvit Facultatea de Chimie, ea a dat la Teatru, la Universitatea Spiru Haret - a studiat si in SUA, la Institutul Lee Strasberg din New York (unde au invatat si Robert  DeNiro, Angelina Jolie si Scarlett Johansson).
Debutul sau pe scena a avut loc in 2004, in piesa de teatru „Apus de soare” – regia Dan Pita, pe scena Teatrului National Bucuresti, iar din 2006 a inceput sa joace in filme, dar si in reclame – de exemplu comedia “Buna! Ce faci?”, care a fost difuzata si in SUA si nominalizata la festivaluri internationale, cum ar fi Palm Springs International Film. Tot cu “Buna! Ce faci?”, ea a plecat la Monaco, unde pelicula a primit doua premii.
Ana Popescu s-a aflat si pe afisul altor doua filme “Fantoma Tatalui”, de Lucian Georgescu, si “Si Caii sunt verzi pe pereti”, regizat de Dan Chisu, precum si al peliculelor “Town Creek”, “Hellhounds”, “Familia P”, “Modigliani” si “Zapada galbena”.
Actrita are si un ONG condus impreuna cu doi buni prieteni si colegi, Madalina Ripanu, actrita, si Bobi Pricop, regizor - “Asociatia Teatrul Alb”, care desfasoara programul Teatrul in Orfelinate - actorii joaca piesa “Apolodor”, dupa Gellu Naum (varianta reinterpretata), in orfelinate. De asemenea, Ana mai produce si piesa “Cui i-e frica de Virginia Wolf!”, care se joaca la Teatrul Nottara).

de Redactia - 2449 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi