La multi ani, Ana Paula Arosio!
    -
 

La multi ani, Ana Paula Arosio!

Data nasterii: 16 Iulie 1975
Actrita de telenovele si modelul Ana Paula Arósio s-a nascut pe 16 iulie 1975 in Sao Paulo, Brazilia. Ea si-a inceput cariera in modelling inca de la varsta de 12 ani, cand a fost descoperita de un reprezentant al unei agentii de publicitate in timp ce se afla la cumparaturi intr-un supermarket. In 1989, Arósio s-a mutat in Japonia pentru a lucra ca model.
Dupa ce a aparut pe coperta numeroaselor reviste de profil si in spoturi tv, Ana Paula a debutat si in actorie, primul sau rol fiind in productia italioano-braziliana “Forever”, in regia lui Walter Hugo Khouri, iar in televiziune a jucat pentru prima data in telenovela “We were six”. In 1998 ea a fost protagonista miniseriei “Hilda the Hurricane”, castigand si premiul "Melhores do Ano" (Best of the Year) din cadrul Brazilian Domingao do Faustao. Au urmat alte doua roluri in telenovelele Terra Nostra si Esperança.
Cele mai cunoscute piese de teatru in care aceasta a jucat au fost Casa de Bonecas (House of Dolls) in 2002, Diário Secreto de Adao e Eva (The Secret Diary of Adam and Eve), Harmonia em Negro (Harmony in Black), Fedra (Phedra), si Batom (Lipstick).
In 2004, Ana Paula a castigat premiul pentru cea mai buna interpretare gratie filmului “Celeste & Estrela” in cadrul Film Festival of Varginha. In 2005, Ana a fost distribuita in pelicula braziliana O Coronel e o Lobisomem.
Doi ani mai tarziu, Ana Paula a fost aleasa noua imagine a companiei Avon, iar in 2008, actrita a aparut in telenovela “Ciranda de Pedra”. De asemenea, ea a castigat de trei ori Troféu Imprensa, unul dintre cele mai mari premii anuale acordate productiilor de televiziune din Brazilia.

de Redactia - 1994 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi