La multi ani, Alina Sorescu
    -
 

La multi ani, Alina Sorescu

Data nasterii: 14 Iulie 1986
Pe 14 iulie, Alina Sorescu, prezentatoarea Tonomatului de vacanta a implinit 22 de ani, pe care i-a sarbatorit in direct la TVR 2, cu echipa emisiunii, alaturi de spectatorii care vin zi de zi pe plaja de la Obelisc si, bineinteles, cu telespectorii TVR 2.
“Foarte greu reusesc sa fac o petrecere la care sa strang toti prietenii, avand in vedere ca ziua mea este vara, cand multi sunt plecati in vacanta. Anul acesta insa, am avut o aniversare speciala: am petrecut in direct impreuna cu mica familie pe care am reusit sa o formez aici, la mare pe platoul de filmare, alaturi de spectatorii de pe plaja si telespectatori”, povesteste Alina.
Platoul « emisiunii-petrecere » a fost decorat cu multe baloane, care la finalul emisiunii au fost inaltate catre cer iar atmosfera a fost animata de trei dansatori trasi in ciocolata. In plus, a avut loc o prezentare de moda inedita, cu rochii de ciocolata si o demonstratie aeriana realizata de niste piloti de la Aerodromul Tuzla.
« Am intrat in direct cu personalitati si oameni din breasla dragi mie, care mi-au urat La multi ani : Rica Raducanu, Rares de la Impact, Gabi Huiban, compozitorul imnului emisiunii Tonomatul de vacanta, gazda noastra, primarul Costinestiului Traian Cristea, primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea, primarul din localitatea Crucea, Gheorghe Frigioi, Ionut Iftimoaie, Titus Andrei de la Radio Romania, Ioan Tache, primarul din Adunatii Copaceni si multi altii.
Spre final de Tonomat s-a baut sampanie, iar Alina a primit un cocktail cu numele ei si un tort de la renumitul cofetar Silvian din Constanta, pe care l-a impartit cu oamenii de pe plaja.
« La finalul emisiunii am cantat cateva piese, printre care si cateva in premiera, de pe al saselea album al meu; e aproape gata si il voi lansa in toamna », ne-a marturisit Alina fericita, dar si putin emotionata.
In privinta cadourilor, Alina ne-a raspuns mandra ca cele doua note de 10 pe care le-a obtinut recent la lucrarile de licenta (Facultatea de Sociologie-Universitatea Bucuresti si
Facultatea de Comunicare si Relatii Publice-SNSPA) constituie primul cadou pe care si l-a facut singura. « Si, de asemenea, tocmai mi-am luat o masina noua, pe care mi-o doream foarte mult. Este vorba despre un BMW X3, pe care deocamdata il conduce tatal meu, pentru ca nu am avut timp sa dau de carnet, fiind ocupata cu concertele din campania electorala, cu emisiunea si cu licenta. », ne-a mai spus Alina.
Seara, la hotel, pe Alina a asteptat-o o superpetrecere alaturi de colegii din echipa TVR 2, reprezentantii ANT, partener TVR 2 in transmisiile de la mare, cativa prieteni buni care se aflau la mare si parintii ei.
de Ilinca Ionescu - 21371 afisari
 
         
 
4.6 - 20 voturi