La multi ani, Adriana Nicolae!
    -
 

La multi ani, Adriana Nicolae!

Data nasterii: 08 Martie 1979
Actrita si antrenoarea de fitness Adriana Nicolae s-a nascut in Bucuresti, pe 8 martie 1979. Dupa ce a terminat liceul teoretic Constantin D. Nenintescu, sectia Matematica-Fizica, Adriana a ales o facultate care nu avea nicio legatura cu studiile liceale: Facultatea de Teatru a U.N.A.T.C. Si se pare ca alegerea a fost una inspirata de vreme ce succesul nu a intarziat sa apara.

Dovada stau si numeroasele spectacole in care aceasta a jucat: “Chicago”, regia Ricard Reguant, 2005, Teatrul National Bucuresti, “Costumele”, regia Dan Puric, 2004, Centrul Cultural European & Compania Dan Puric, “Cei 150”, regia Dan Puric, 2003, Teatrul National Bucuresti, “Hic sunt leones”, un spectacol de Dan Puric si Doina Levintza, 2002, Teatrul National Bucuresti, “Made in Romania”, regia Dan Puric, 2001, Centrul Cultural European & Compania Dan Puric, “Eu cand vreau sa fluier, fluier”, regia Stefan Velniciuc, 2001, Studioul Casandra, “Renasterea”, regia Dan Puric (EXPO Hannover 2000), 2000, Teatrul National Bucuresti sau “Satana cel bun si drept”, regia Gelu Colceag, 1999, Teatrul National Bucuresti si “Danaidele”, regia Silviu Purcarete, (turnee SUA, Germania), 1998, Teatrul National Craiova.

De asemenea, actrita a intrat si in lumea filmului si cea a televiziunii, printre productiile in care a aparut numarandu-se si filmele “Inainte”, regia Mihai Preda (2004) si “Post telefonic suspendat temporar”, regia Corneliu Porumboiu (2002). In televiziune, Adriana a aparut in productii precum  “Bodyguard”, “Stele verzi”, PRO TV (2005 – 2006), “Bune si nebune” sau serialul “Iubire ca in filme” in regia lui Iura Luncasu (2006).

Dincolo de experienta in teatru si televiziune, Adriana Nicolae are si o bogata experienta sportiva: a facut scrima, arte martiale, tae bo, fitness, fiind finalista la Campionatul National de Fitness si Culturism (Sibiu) si la Campionatul National de Fitness si Culturism (Bistrita), precum si vice-campioana la Campionatul National de Fitness si Body-building Clasic (septembrie 2006).
de Redactia - 3250 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi