La multi ani, Adriana Bahmuteanu!
    -
 

La multi ani, Adriana Bahmuteanu!

Data nasterii: 07 Mai 1974
Adriana Bahmuteanu, sotia lui Silviu Prigoana, este una dintre cele mai controversate vedete din show-bizz-ul romanesc. Prezentatoare tv s-a nascut pe 7 mai 1974, la Bucuresti, fiind atrasa inca din copilarie de mediul televiziunii si al presei. Adriana a inaugurat primul sau business personal, o gradinita privata la care a investit mai mult de 1 milion de euro si a fost ajutata si de sotul sau in deschiderea afacerii, insa partenerul sau la gradinita este prietena sa, psihologul Mirela Zivari.

Sotia lui Prigoana a cochetat cu afacerile o lunga perioada de timp, insa a demonstrat ca singura nu se pricepe foarte bine si are nevoie de ajutor pentru a fi un bun manager. In afacerile in care a fost implicat si sotul sau au fost cele mai prospere, iar cele pe care le-a realizat singura au esuat, aratand astfel ca nu are o vo catie in acest domeniu. De-a lungul timpului ea a fost implicata in numeroase afaceri si firme ale lui Silviu Prigoana, de unde a fost indepartata incet, incet. In firma Satiric Press SRL, Adriana a fost asociata impreuna cu sotul sau, iar la firma MB&O Production SRL, cei doi erau asociati cu Mircea Badea si Oreste.
Adriana a rezistat in afacere doar opt luni de zile, dupa care, impreuna cu sotul sau, a iesit din firma in 2006. Cu un an in urma cei doi impreuna cu Horia Ivanovici au infiintat firma Taifasuri Media, de unde Adriana a iesit la o luna dupa infiintarea firmei, demonstrand inca o data ca nu se pricepe in acest domeniu.

In 2004, societatea Rosal Group a cooptat-o oferindu-i 5% din partile asociata, insa anul a iesit si din aceasta firma. La inceputul anului lui 2007 a deschis o noua firma “Capodopera Production SRL” unde era unic asociat si administrator. Adriana scrie articole in ziarul “Libertatea” si a fost prezentatoare a emisiunii “La sueta cu Bahmu” de la postul de televiziune Kanal D, luand pauza de la aceasta emisiune deoarece este gravida din nou, insa va reveni pe post de indata ce va putea. In 2010, Adriana Bahmuteanu a fost amfitrioana Balului Operei.

de Redactia - 3164 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi