La multi ani, Adrian Paul!
    -
 

La multi ani, Adrian Paul!

Data nasterii: 29 Mai 1959
Adrian Paul Hewett s-a nascut pe 29 mai 1959 in Londra, Anglia, Nascut dintr-o mama italianca si un tata englez, el a devenit un model de prima marime, apoi un dansator si coregraf in Europa. In 1985, Adrian paraseste Europa si pleaca in Statele Unite pentru a urma o cariera de dans si de modeling. Chiar daca a studiat Shakespeare si joaca de mic in scoala piese de teatru, Paul nu si-a definitivat un accent. La scurt timp dupa sosirea sa in America, a fost indemnat spre auditie. Astfel a aparut si primul sau rol in serialul de televiziune ABC, "Colbys", unde interpreteaza un dansator de balet foarte temperamental, rusul expatriat Kolya "Nicolai" Rostov.

Un alt rol de succes a fost cel din piesa de pe Broadway "Bouncers", in 1987, acesta primind si o invitatie in show-ul de televiziune "Beauty and the Beast", in 1988. Prima sa aparitie intr-o productie de film fost in filmul 1989 "Last Rites", cu Tom Berenger. El a continuat sa aiba un rol principal in filmul lui Roger Corman, "Masque of the Red Death", unde ne repune pe tapet povestea lui Edgar Allan Poe.

De asemenea, Adrian Paul a putut fi vazut in al doilea sezon din serialul de televiziune "War of the Worlds", dar si intr-un serial pilot pentru CBS de televiziune pentru o serie numit "Owl". In 1992, el a fost distribuit in rolul care ii va pune in cea mai buna lumina de la acea data ... ca de Duncan MacLeod din seria, "Highlander". Misteriosul si chipesul Adrian Paul a fost in masura sa foloseasca aptitudinea sa ca dansator si coregraf, intrand in pielea unui scotian al secolului al 16-lea, razboinic in lupta cu raul din lumea moderna.

In 1988, actorul englez joaca un fotograf in Vietnam in "Shooter" (NBC), dupa care se muta in domeniul eroului de actiune, John Kincaid, un soldat in lupta cu extraterestri, intr-o serie "War of the Worlds" (1989-1990). Dupa ce a jucat intervievatorul de Mos Craciun, in lipsitul de continut "In Nick of Time" (NBC, 1991), el aduce o prezenta romantica in primetime-ul dintr-o perioada de remake a telenovelei cult "Dark Shadows" (NBC, 1991).

Paul a avut roluri mici, a jucat si in franceza "La Nuit au serail" (1989), si a continuat in roluri predispuse uitarii cum ar fi "Graveyard Story" (1990), si " Love Potion No. 9 "(1992). El s-a casatorit in 1990 cu Meilani Paul si divorteaza in 1997, fiind pasionat de golf si volei, dar si de artele martiale - Kung Fu forma La Fut si Hung Gar, Tae-Kwon-Do, Wing Chun, si box. Adrian a facut, de asemenea, antrenamente extinse de sabie tip Katana japoneza.

de Redactia - 2660 afisari
 
         
 
4.0 - 2 voturi