La multi ani, Sabina Posea!
    -
 

La multi ani, Sabina Posea!

Data nasterii: 11 Mai 1985
Sabina Posea s-a nascut la Brasov, pe 11 mai 1985. A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografie in anul 2008, la clasa profesorilor Florin Zamfirescu si Dana Rotaru. Ulterior, a jucat pe scenele de la Teatrul Foarte Mic, Teatrul de Comedie si Teatrul Bulandra. Printre piesele in care a fost distribuita s-au numarat si: „Interzis sub 18 ani”, in regia Ioanei Paun, „Priveste inapoi cu manie” de John Osborne, regizor Eugen Gyemant-rolul lui Alison, „Desteptarea primaverii” de Frank Wedekind, regizor Eugen Gyemant-rolul Ilsei, „Redbull” de Vera Ion, regizor Miruna Dinu, „Ulciorul sfaramat” de Heinrich von Kleist, regizor Dana Rotaru-rolul Evei, „Cum va place” de W. Shakespeare, „Fotografii explicite” de  Mark Ravenhill-rolul Nadiei.

In anul 2008, Sabina Posea a jucat rolul unei tinere din scurt metrajul produs de U.N.A.T.C. „Fabulosul destin al lui Toma Cuzin” (2008), regia Paul Negoescu si Vlad Trandafir. Dupa un an, ea a fost Niculina, servitoare in casa Belciugesco din serialul de televiziune „Aniela”.

De asemenea, a aparut in telenovela „Iubire si onoare”, in rolul Silviei, sotia romanca a doctorului arab Rashid Hammoud, interpretat de Denis Stefan, dar si in filmul „O luna in Thailanda” (2012), in rolul Biancai.

de Redactia - 3754 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi