La multi ani, Cristi Borcea!
    -
 

La multi ani, Cristi Borcea!

Data nasterii: 17 Ianuarie 1970
Cristi Borcea s-a nascut pe 17 Ianuarie 1970, in comuna Valea Boului din judetul Gorj. Borcea s-a apucat de fotbal, fiind junior la Dinamo si trecand ulterior pe la Victoria Bucuresti si Automatica Moreni. La formatia prahoveana a dat peste Victor Nunweiller, cel care avea sa-i incheie cariera de fotbalist. Cum lucrurile in Moreni pareau sa nu „miste” prea curand, Cristi Borcea a renuntat la idee.

Fost actionar si presedinte executiv al clubului Dinamo Bucuresti (1995-2012), Borcea si-a luat bacalaureatul la 26 de ani, la un liceu din Fierbinti. A inceput sa castigi bani, facand afaceri cu butelii pe vremea lui Ceausescu, cand buteliile erau o marfa rara. In 1990 castiga destul de bine si astfel si-a inceput propria afacere, firma sa, Crimbi Gas, care se ocupa de comercializarea gazului lichefiat, fiind printre cele mai importante in domeniu din Romania. A vandut aceasta afacere un doua etape: partea de autogaz a intrat in portofoliul Rompetrol Gas, divizia GPL a grupului petrolier Rompetrol, in timp ce partea de butelii a fost vanduta catre olandezii de la SHV, un alt grup de profil.

Borcea a fost casatorit cu Mihaela Borcea, cu care a avut trei copii: doi baieti (Patrick si Mihai Angelo) si o fata (Antonia Melissa). Dupa un mariaj de peste de 22 de ani, fostul actionar de la Dinamo a inceput o relatie cu Alina Vidican in 2011, asta dupa ce in 2006 acesta ar fi avut o alta relatie si cu designerul Sonia Trifan. Cu toate acestea, designerul a negat ca s-ar fi intamplat asa ceva intr-o declaratie data pentru ziarul Libertatea la finele lui 2012.

de Redactia - 3382 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi