La multi ani, Manuela Mitrea!
    -
 

La multi ani, Manuela Mitrea!

Data nasterii: 28 Noiembrie 1963
Manuela Mitrea s-a nascut pe 28 noiembrie 1963, in Bucuresti. Desi a facut in tinerete atletism-alergare, in timpul clasei a IV-a (Scoala Generala nr. 108, Bucuresti), deputata PSD a urmat cursurile Facultatii de Utilaj Tehnologic din cadrul Institutului de Constructii Bucuresti. In timpul facultatii de inginerie a inceput sa cocheteze cu dreptul, absolvind apoi si cursurile facultatii de Drept (Universitatea Craiova). Repartizata in Bacau, Mitrea a devenit in 1994 membru PSDR - inca din 1992 lucra pe postul de referent la Ministerul Tineretului si Sportului.
In 1996 Manuela Mitrea a candidat pentru prima data pentru postul de deputat de Mehedinti dar a pierdut, devenind apoi sefa biroului Senatorial al lui Ovidiu Gherman, unde a lucrat patru ani, pana in 2000, cand a devenit deputat de Mehedinti. In 2004 a candidat pentru Mehedinti din nou, fiind aleasa de aceasta data pentru al doilea mandat.
Din 2000 este vicepresedinte al Comisiei de Politica Externa (Comisie Permanenta). In 2003 a obtinut functia de notar public, prin ordin al fostului ministru al Justitiei, fara a indeplini conditiile legale impuse, iar in 2005 Monica Macovei a cerut in tribunal anularea licentei Manuelei Mitrea, insa aceasta a continuat sa lucreze ca notar. Din 2000 doamna Mitrea este si vicepresedinte al Consiliului Judetean Mehedinti PSD.
De asemenea, deputata PSD este membra in urmatoarele grupuri de prietenie cu Parlamentele altor state: Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Ungara,  Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Ceha sau Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Finlanda.
Manuela Mitrea este casatorita si are un baiat pe nume Gheorghita Cristian-Alexandru.

de Redactia - 3680 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi