Astazi este ziua lui Virgil Iantu. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua lui Virgil Iantu. La multi ani!

Data nasterii: 20 Februarie 1972
Virgil Iantu (Virgil Gataiantu) s-a nascut pe 20 februarie 1972 la Timisoara. Inainte de a deveni cunoscut ca om de televiziune, Virgil Iantu s-a remarcat in muzica. A studiat vioara de la varsta de cinci ani, iar un an mai tarziu a intrat la Scoala de Muzica din Timisoara (Liceul de Arta “Ion Vidu”). Dupa absolvirea liceului a urmat armata, iar in 1990 a intrat la Academia de Muzica din Bucuresti, la Facultatea de Compozitie – Muzicologie – Pedagogie Muzicala, pe care a absolvit-o cinci ani mai tarziu.

Intre anii 1990-1999, Virgil Iantu a fost membru al corului de camera Madrigal, iar din 1996 s-a alaturat grupului vocal “The 50’s”, asigurand backing-vocals pentru Stefan Banica, alaturi de care a castigat, la Mamaia in 1998, premiul III la sectiunea creatie, cu piesa lui Petru Margineanu, “Fiecare zi”.
“Vrei sa fi miliardar”, “Big Brother”, “Star Factory”, “Copii spun lucruri trasnite” si “’70’s Show” sunt emisiunile pe care Virgil Iantu le-a prezentat la Prima TV. La acestea se adauga si experienta jurizarii show-ului “Megastar”, dar si prezentarea emisiunii „Vrei sa fii milionar” de la Kanal D.

In plan personal, Virgil Iantu este intr-o relatie cu Roxana Alexandru, impreuna cu care are o fetita de opt ani, Jasmine Maria. Roxana si Virgil s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru emisiunea “Vrei sa fii miliardar?” – pe atunci ea facea parte din echipa tehnica (Roxana a fost producatorul show-urilor "Vrei sa fii miliardar?", "Big Brother", "Star Factory"). Chiar daca la acea vreme Roxana era casatorita, aceasta a divortat de sot si, imediat dupa pronuntarea sentintei, s-a mutat in apartamentul lui Virgil. Desi sunt impreuna de 10 ani, cei doi nu s-au casatorit pentru ca, asa cum declara Virgil Iantu intr-un interviu, „n-a fost sa fie”...

de Redactia - 4812 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi